2016/09/15

Fritz Hansen Ikebana


Ennenkuin mennään edellisessä postauksessa mainitsemani upean Fritz Hansen Store Helsingin tarkempaan esittelyyn, en malttanut olla näyttämättä mitä ihanaa sieltä lähtikään mukaan. En tiedä oletteko jo ehtineet tutustua Objects by Fritz Hansen -mallistoon?  


Pientavaramallistoon kuuluu kauniita pienesineitä Fritz Hansenin tyyliin laadukkuudesta ja hyvästä muotoilusta tinkimättä. Muutamia ehdottomia suosikkeja tuolta mallistosta on Egg-tuolin ylimääränahoilla verhoillut Dot-jakkarat, messinkiset pyöreät peilit sekä tämä kuvissa näkyvyä, Jaime Hayonin suunnittelma Ikebana -vaasi.


Kaunis messinkinen vaasi antaa mahdollisuuden erilaisille sommitteluille ja mikä onkaan ihanampaa, kuin saada laittaa yksittäisiä mieleisiä kukkia asetelmaan? Itsellä ainakin monen maljakon suhteen on hankalaa se, että kukat eivät asetu kauniisti vaan useimmat niistä jäävät puskamaisesti toistensa varjoon. Jaime Hayon onkin kertonut, että halusi luoda maljakon, joka kunnioittaa koko kukkaa, ei pelkästään kukintoa.


Ikebana -vaasi on kyllä virkistävä uutuus markkinoilla ja pitkästä aikaa sellainen "must have" -tuote omalla ostoslistalla. Fritz Hansenin tuotteiden muotoilu on aina miellyttänyt silmää ja mielestäni on ihanaa, että he ovat siirtyneet valmistamaan myös pientavaroita täydentämään olemassa olevia klassikoita.Vaasi sai kaverikseen H&M Home-malliston messinkikantisen kynttilän ja marmorisen "tarjottimen", joka on siis oikeasti Bauhausin laatta. Tykkään sisustuksessa yhdistellä arvokkaampia ja edullisempia tuotteita, ja tästä puhuakseni, ensi viikolla onkin suuntana Ikea. Ikean osalta ajattelin tehdä pienimuotoista ostoslistaa tänne blogiinkin, mutta seuraavassa postauksessa sukelletaan ensin Fritz Hansenin upeiden tuotteiden pariin!


Share:

2 kommenttia

  1. Onpa kyllä kaunis vaasi, siinä on selkeästi jotain uutta!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig