2016/09/16

Klassinen trenssi


Kun on etsinyt pitkään Sitä Oikeaa, voi huokaista helpotuksesta, kun itselle sopiva yksilö tulee vastaan. Mangon beige trenssi* osui silmiini keskustareissulla ja näin heti, että siinä oli kaikki kohdillaan niin värin, hinnan kuin istuvuuden suhteen. Trenssi on oikea vaatekaapin klassikko ja mielestäni menee hyvin sekä fiinimpien korkokenkien että rennommin city-lenkkareiden kaveriksi.Itselle tärkeää oli juuri se oikea kitin sävy -ei liian kylmä, ei liian tumma, ei liian lämmin - vaan sellainen sopiva beige. Tämä Mangon trenssi on itsellä koossa M ja se on juuri hyvä koko, vaikka monet Mangon takit ovatkin suhteellisen pieniä mitoitukseltaan.


Pidän usein trenssi mieluummin auki tai sitten pelkästään vyöllä rennosti kiinni. In my Ballerinasin Maija antoi kivan esimerkin, miten sitoa muhkea Balmurin Kidmohair -huivi trenssin kanssa. Tätä olen itsekin soveltanut muutaman kerran ja antaa kivasti lisää käyttöaikaa trenssille kylmien säiden yllättäessä.


Kuvissa vilahtaa myöskin syntymäpäivälahjaksi saatu Louis Vuittonin Favorite-laukku, joka todellakin nimensä mukaisesti on muodostunut lempilaukuksi. Kokonsa puolesta laukkuun mahtuu juuri sopivan verran ilta- tai kaupunkikäyttöön tavaraa ja kaksi hihnaa tekee siitä todella monikäyttöisen. Trenssin alla vilahtaa Part Two:n upea keinonahkahame sekä Inwearin kaunis rusettipaita, jonka esittelinkin jo edellisen postauksen yhteydessä.

Onko siellä löytynyt jo Se Oikea vai vieläkö etsinnät jatkuvat? 

Booztilla oli muuten paljon muitakin trenssejä alessa tämän linkkaamani Mangon lisäksi, täältä* pääset tutustumaan valikoimaan!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

 1. Kyllä minä sitten niin pidän - muovihameista - feikki kynsistä- hiusten pidennyksistä ja silkkikukista. Vaiko oliko niin, etten VOI SIETÄÄ niistä mitään. Ajattelin hetken ja päätin, että feikit ja muovit pois maailman kartalta, eli EI EI muoviselle blogille itsestäänselvyyksien kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien ei onneksi tarvitse tykätä samoista asioista. :) p.s miksi luulet että kaikki on feikkiä?

   Poista
 2. Kaunis trenssi ja tuo laukku on aivan ihana!!! Trenssi sopii monen asun kanssa eli tosi monikäyttöinen. Mie en ymmärrä näitten anonyymien kommentteja, pitääkö tahallaan olla ilkeitä...argh. Pistelee vihaksi!!! Olet Sanna kaunis nainen!!!

  VastaaPoista
 3. :D joo no onneksi ihmisillä on edes joku foorumi purkaa pahaa oloaan, olkoonkin se sitten vaikka blogini kommenttiboxi. En osaa noista välittää kun arvostellaan vain pintaa - se ei kuitenkaan ole se minkä kautt itseäni määritän. :) kiitos Päivi ihanasta kommentista! <3

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig