2016/08/30

Karma


Halusin kertoa täällä blogini puolella tarkemminkin kauneushoitola Karmasta, jonka olen löytänyt Töölöstä. Hoitola tarjoaa asiakkailleen sekä ripsienpidennyksiä että manikyyrejä ja pedikyyrejä. Karman omistaja Chi on todellinen ammattilainen työssään ja tekee kauneushoidot omistautumisella ja rakkaudella. Kynsihuollon yhteydessä ehtii aina käymään pitkät keskustelut kynsihoitajan kanssa ja halusin kerran jutella Chin kanssa hoitolan nimestä karmasta enemmänkin. Joogaohjaajakoulutukseni myötä karma -käsite on tullut tutuksi ja minua ovat aina kiehtoneet erilaiset uskonnot sekä niistä kumpuavat elämänfilosofiat.


Sanalla karma on monia merkityksiä ihmisten mielissä; milloin se nähdään negatiivisessa valossa, jolloin uskotaan että edellisessä elämässä tehneet pahat asiat ovat kohtalosi ja et voi näin ollen vaikuttaa elämäsi kulkuun. Chin näkymys karmasta pohjautuu kuitenkin buddhalaiseen katsantoon, jossa karma tarkoittaa ikuista elämänmatkaa itsesi kanssa. Se ei merkitse kohtaloa, vaan sitä voidaan nähdä enemmänkin tekoina ja syy- seuraus tyyppisenä ajattelumallina. Se on oman hyvän karman luomista hyvillä ja pahoilla teoilla. 


Positiiviset sekä negatiiviset toiminnat, ne molemmat jättävät jälkiä mieleemme. Negatiiviset vaikutelmat johtavat helposti seuraaviin negatiivisiin asioihin, sillä mielen sisällöllä on iso merkitys siihen, kuinka maailmaa koetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän ajatukset, teot, ja puheet kylvävät tulevien kokemustemme siemeniä. Toisin sanoen buddhalaisuudessa karma merkitsee vapautta, ja se antaa kaikille jokaisessa tilanteessa vapauden päättää omasta tulevaisuudesta. Elämä on siis meidän käsissämme.


Jos itsekin ihastuit Chin työnjälkeen, niin Kauneushoitola Karma tarjoaa blogini lukijoille -10% alennuksen uusista kynsistä mainitsemalla blogini nimen. Tarjous on voimassa 30.9 asti. Chin kalenteri on usein täynnä, joten aika kannattaa varata ajoissa. Erilaisiin kynsivaihtoehtoihin pääset tutustumaan täältä. Itse suosin usein kynsissä vaaleita nuden sävyjä sekä maltillisia koristeita.


Kauneushoitola Karman omistaja Chi uskoo, että positiivisella mielellä pääsee elämässä pitkälle, ja hyvä työ palkitaan aina tulevaisuudessa. Me kaikki kamppailemme jossakin elämänvaiheessa omien ongelmien ja vastoinkäymisten kanssa. Yksikin hymy, kuuntelevat korvat tai jopa hienot kynnet voivat pelastaa jonkun päivän. Tämän takia Kauneushoitola Karman tavoitteena onkin tarjota laadukkaan työn lisäksi myös positiivista energiaa kaupan päälle -ja sydämellisellä palvelullaan Chi on tässä mielestäni todella onnistunut!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig