2015/10/04

Vantaan asuntomessujen paras talo


Tämä kulunut viikko on ollut yhtä hulinaa. Lomalta paluu on ollut hurjan työntäyteinen, niin omien töiden, blogitapahtumien, kuin myös tanssin tiimoilta. Tänään onneks pääsen vähän rauhoittumaan ja nyt on taas pari päivää aikaa ladata akkuja. Vaikka teenkin asioita joista nautin, niin kaikki me tarvitsemme aikaa vain pelkkään oleiluun ja sille aion tämän sunnuntain omistaa.Tällä viikolla sain olla mukana Vantaan Asuntomessujen Paras talo 2015 -yleisöäänestyksen julkistamistilaisuudessa ja suunnittelukohteeni LakkaLaine veti kyllä voiton kotiin voittamalla niin paras talo sekä paras piha yleisöäänestyksen. Paras sisustus -kategoriassa kohde sijoittui toiseksi prosentin tappiolla Tiilerikodin maalaisromanttiselle "moderni mummola"-ajatuksella tehdylle sisustukselle. 


On ollut kunnia olla mukana sisustamassa omasta mielestäni messujen upeinta kohdetta, ja hienoahan tietysti on myös kuulla, että yleisökin on tykännyt siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Kaikkein tärkeintä oman työni kannalta kuintekin on se, että talon asukkaat ovat tyytyväisiä työhöni ja saavat nyt talosta ihanan kodin pitkäksi aikaa.Kuten olen aikaisemminkin jo blogissani kertonut, asuntomessukohteen sisustaminen oli ollut pitkäaikainen unelmani ja onhan se nyt todella upea kuulla ihan yleisönkin mielestä, että siinä on onnistuttu. Suomalaiseen tyyliin huomaan kuitenkin, kuinka vaikeaa on ottaa kunniaa vastaan -minähän tein vain työtäni.

Kuvat Emma Suominen
Tämä kohde tuskin jäi viimeiseksi asuntomessukohteekseni, sillä vaikka tällainen projekti on tietysti aikaavievää ja työlästä, niin yhtäaikaa todella palkitsevaa. Jos muutenkin kädenjälkeni miellyttää, niin sisustussuunnitteluapua tarjoan Vepsäläisellä niin pienemmissä kuin isommissa sisustuspulmissa, joten rohkeasti saa ottaa yhteyttä.

Sisustusterveisin,

Sanna

sanna.pankalainen@vepsalainen.com
Share:

8 kommenttia

 1. Moi:)
  Mun mielestä kaunein sisustus:) Ihana pehmeä, mutta moderni!
  Onnea - Olet upea lahjakkuus!!
  T,Kati - Call It Home Blogi

  VastaaPoista
 2. Onnea upeasta suorituksesta!

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan upein, mitä muutakaan voi olettaa kun se on sinun suunnittelema <3 Aivan upeat nämä kuvat, tekee mieli uudelleen käydä vierailulla talossa! : D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Sanna, superhienoa työtä! Tuo kohde oli kyllä upea! Meillä muutto lähestyy niin varmaan loppuvuodesta vielä tullaan sulle mm. sohvaostoksille. :)

  Olen seuraillut kuulumisiasi ja blogia kaikessa hiljaisuudessa sivusta (=eli luen aina mobiililla jolla kommentointi on ärrrsyttävän hankalaa), ja on ollut mahtavaa nähdä mitä kaikkea elämääsi kuuluu ja mihin blogi on sinua vienyt. Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita! Jatka samaan malliin, ja elämästä nautiskellen! :-) Mukavaa viikkoa!

  Maiju

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig