2015/10/15

Sillä päivä, se on kaunis


Neljä vuotta tuon ihanan puuvillapallon kanssa. 

Lenkkejä merenrannalla, tassun jälkiä valkoisella sohvalla, kymmeniä rikottuja pehmoleluja, tuhansia suukkoja ja muutama syöty merkkilaukku - päivääkään en vaihtaisi. <3

// My baby turned 4 years old.
Share:

6 kommenttia

 1. Voi, kuulostaa niin tutulta koiraperheen elämältä. Asuin lapsuuteni ja nuoruuteeni Haukilahdessa ja sen koiraranta oli ihan yliveto. Edesmenneen koiramme tähtihetkiä oli aina pulahtaa sinne uimaan.

  Mikä suloisuus tuo sinun puuvillapallo. Onko Adean sohvasi päälliset konepestävät? Meillä koira on myös sohvilla ja niissä toki irrotettavat päälliset mutta pesu pitää tehdä pesulassa. Olisi kiva kuulla, miten saat pidettyä sohvan niin valkoisena? Itse pidämme istuinosassa valkoisia lisäsuojia arkisin koska muuten elämästä ei tulisi valkoisten sohvien kanssa mitään..

  Hyvää 4vuotis yhteiselon päivää!

  Terv. Eliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eliisa! :) Haukilahden ranta on kyllä niin ihana! Maijakin kävi uimassa viime kesänä, harmi vain että rähisee muille koirille niin pitää yrittää mennä omasta kohdasta uimaan! :D Adean päälliset on konepestävät, 100% puuvillaa, itseasiassa tälläkin hetkelle pyörivät tuolla koneessa valkaisuaineen kera. Ihan pesemällä sohva pysyy valkoisena ja vaikka tuota vanishin valkaisuainetta ei kai virallisesti saisi suositella, niin sillä tulee kyllä niin puhtaat päälliset. Pesen istuin- ja selkätyynyt n. kerran kuussa ja runkoa sitten harvemmin. En ihan ymmärrä, miksi sitä pideätään niin isona vaivana yleisesti, sillä pestäänhän lakanoitakin viikottain? :)

   Poista
 2. Kiitos hyvästä vinkistä ja tuo vertauksesi lakanoihin on oiva ja aivan totta��!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig