2015/10/06

Girls weekend in Oslo


Olipas meillä aivan ihana tyttöjenviikonloppu Jessican kanssa Oslossa. Ja miksi juuri Oslossa? No koska minä ainakaan koskaan ollut vieraillut tässä kauniissa Pohjoismaassa vielä. Toki en nytkään varmasti päässyt näkemään kauneinta Norjaa vuonoineen, mutta suloiseen Osloon tuli tutustuttua silti. Ja arvatkaa mitä, olin todella yllättynyt miten pieni kaupunki oli kyseessä! Sellainen Turun kokoinen, kaikkialle pääsi kävellen tai pyörällä.


Pidennetty viikonloppu meni hujauksessa kaupungilla kävellen, kahviloissa istuen ja ihan vain rauhassa nauttien. Vietimme pitkiä aamuja hotellilla ja mm. lauantaina söimme "aamupalan" vasta klo kahden aikoihin! Talk about a holiday! Säät suosivat todella meitä, sillä parhaimmillaan istuimme terassilla hihattomissa ja nautimme jäätelöä.


Norwegian lennättää superhalvalla Osloon, menopaluun saa parhaimmillaan 69 euroon. Vaikka Oslo onkin ehkä yksi maailman kalleimmista kaupungeista, niin en itse ainakaan huomannut merkittävää eroa Helsingin hintoihin.


Balmuirilta saatu Highland-huivi toimi oivana kaverina reissussa, sillä suuren kokonsa ansiosta (63x180cm) siitä sai myös pehmeän shaalin harteita lämmittämään. Huivi on valmistettu 100% kashimirista, joten se sopii hyvin tällaiselle vilukissalle, joka inhoaa kaikkia pistäviä materiaaleja -kashmir on nimittäin unelmanpehmeää.

// Our girls weekend trip to Oslo, Norway.

Share:

4 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig