2015/10/07

Pehmeän kaipuuJos itse olen niin kovin viehättänyt Balmurin pehmeästä ylellisyydestä, niin kyllä on tuo toinenkin samankaton alla asustava kaveri. Balmuirin Kid Mohair -torkkupeitto on valmistettu unelmanpehmeästä, alle vuoden ikäisistä angoravuohesta keritystä karvasta, eikä se näin ollen kutita ollenkaan, toisin kuin monet muut mohair tuotteet. Itse omistan sekä beigen että tummanharmaan torkkupeiton ja vaihtelen niiden paikkaa aina fiiliksen mukaan kotona. 

// My furry friend enjoying kid mohair throw from Balmuir.

Share:

6 kommenttia

 1. Moikka! Maijan turkki näyttää aivan ihastuttavalta :) Lyhennätkö sitä itse vai käytätkö trimmaajalla ja kuinka usein? T. aivan pikkuisen cottonin omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Lyhennän turkin itse, ihan saksilla kauttaaltaan. Maija on tottunut käsittelyyn pienestä pitäen onneksi. :) Voi onnea ihanasta uudesta perheenjäsenestä!!! <3 Sydän ihan pakahtuu, cotonin pennut on ihan ylisöpöjä!!

   Poista
  2. Hyvännäköistä jälkeä kyllä, juuri tuollaisena haluaisin itsekin pitää turkin sitten tulevaisuudessa :) Pennut on ihanan suloisia, mutta näyttää söpöys säilyvän vanhempanakin! :)

   Poista
  3. Sitten vain saksimaan pennusta lähtien! :) söpöjä ovat kyllä aikuisenakin!!

   Poista
 2. Moi! Mikä väri tämä kuvissa oleva Balmuirin ihanuus peitto on? taupe vai mink? Oletko pessyt peittoa koneessa? Onko muuten pysynyt käytössä hyvänä ja siistinä vai nukkaantuuko helposti? Mietin että raaskinko tuhlata yli 300 euroa peittoon, on se kyllä niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei itseasiassa ole kumpikaan noista vaan olisiko beige? :) En ole pessyt koneessa, mutta peitto säilyy tosi hyvänä eikä nukkaannu! Mohairille myydään omia harjoja myöskin (stockalla mm.), joten peitosta saa sillä uuden veroisen! <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig