2015/10/18

Sunday chill


Sunnuntain paloja. Pitkästä aikaa nappasin käsiin Ulla Koskisen toimittaman Asun -sisustuslehden, joka on tervetullut tuulahdus Suomen sisustuslehtirintamalle.

"Kotimme saa kantaa kaikkea sitä, mikä on tuntunut meistä tärkeltä, mistä olemme unelmoineet, missä olemme jollain tavoin tunnistaneet itsemme. Asuminen ja sisustaminen merkitsevät alati jatkuvaa prosessia, mieluisaa tapaa elää.  Sisustaminen ei ole suorittamista, vaan jatkuvasti arjessa mukana oleva elämäntapa käsitellä omaa ympäristöä välillä isosti, useimmiten kuitenkin hyvin pienin keinoin. "


  Asun -lehti vakuuttaa kansainvälisellä ja konstailemattomalla otteellaan, kuulinkin Ullalta että ulkomailta on tullut lehdelle paljon tilauksia. Blogit ovat varmasti alkaneet ottaa jonkinmoista jalansijaa lehtien tieltä, mutta mikään ei voita aidon painetun paperin tuntua.

// Sunday chill with coffee and new interior magazine, Asun.

Share:

2 kommenttia

  1. Olen saanut itse nuo kaksi ekaa numeroa tänne ulkomaille tuliaisina ja kyllä todellakin on tilaus harkinnassa minullakin. Edes yksi selvästi takuuvarma laatulehti suomeksi painettuna. Se voisi olla kuukauden juhlahetki täällä vieraan kielen keskellä.

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig