2018/03/26

Tuulahdus Ruotsista - Svenskt Tenn


Nyt kun ne kuuluisat "behind the scenes" sotkut on jo esitelty blogissakin, päästään taas siistiin kotiin - kiitos siitä Freska*, joka kuukausittain ilahdutat näitä tahmatassuja perusteellisella siivouksella ja pyykin silityksellä. 


Pääsin teille oikeastaan kertomaankin jotain, joka ainakin itseäni suuresti ilahdutti - kuulin nimittäin että ruotsalainen Svenskt Tenn tekee kesäksi popup -shopin Stockmannille! Aikaisemmin näitä tuotteita on täytynyt lähteä merten takaa metsästämään (tai vaihtoehtoisesti tilata verkkokaupasta), mutta nyt tuotteita pääsee ihastelemaan ihan livenä ainakin Helsingin keskustan myymälässä.


Vaikka yleisilmeeltään Svenskt Tennin tuotteet ovat omaan makuun turhan kirjavia ja kuvioisia, niin muutamia neutraaleja klassikkojakin löytyy valikoimista. Yksi ajaton ja kaunis klassikko on tämä meiltä löytyvä Vase Dagg -maljakko kirkkaana versiona - saimme sen nimittäin puolisoni vanhemmilta joululahjaksi.


Muutamia muitakin suosikkeja tältä valmistajalta löytyy, kuten tämä Vänskaptsknut -kynttelikkö sekä korkea kynttilänjalka. Homevialauran kauniista kodista löytyy tämä ystävyyden kunniaksi suunniteltu kynttilänjalka messingin sävyssä, se olisi täydellinen esimerkiksi vaikka pääsiäiskattaukseen, niinkun Laura sitä viime vuonna käyttikin.


 Täällä on tulevien pyhien kattausideat vielä ihan suunnitteluasteella, mutta muutama pääsiäisbrunssi on tarkoitus kotonamme viettää - mielellään otan vastaan vinkkejä pääsiäishenkisistä tarjoiluista! Mietinnässä on ainakin terveellinen juustokakku, smoothiebowl sekä tietysti suklaamunia iso kasa tasapainottamaan kaikkea terveyspainotteista. ;)

*siivouspalvelu bloginäkyvyyttä vastaan
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig