2018/03/18

Talvirieha jäällä ja uusia tuulia


Kaikkihan te varmasti tiedätte tämän suomalaisten lempi talviharrastuksen, jäällä kävelyn. Sattumoisin se kuuluu myös meidän perheen talviaktiviteetteihin ja on aivan mahtavaa nähdä, miten Maija nauttii vapaana olemisesta jäällä. Aurinkoinen pakkaspäivä on parhainta ulkona nautittuna, höyryävä kahvikuppi kädessä.


Viileä, mutta kirkkaat talvimaisemat vaativat luonnollisesti sopivat varusteet - olen talvivaatteiden kohdalla aika ehdoton siitä, että haluan pysyä lämpimänä vaikka tyylinkin kustannuksella. Useimmiten jalastani löytyvät Ugg-bootsit ja päältä Canada Goose takki tupsupipoa ja aurinkolaseja unohtamatta.


Meidän lähellä on niin upeat merenrantaiset ulkoilumaastot, että talvilenkki jäällä on ollut tänä vuonna tullut tehtyä useasti. Vielä tänään näin jäällä kävelijöitä, mutta itse en enää sinne uskaltautuisi. Sen sijaan tyydyin katselmaan rohkeita ulkoilijoita Nokkalan Majakan kahvin ääreltä, joka onkin loistava pysähdyspaikka Espoon rantamaisemien lomassa.


 Vaikka omistajat nauttivat näistä viimeisistä (sormet ristissä) talvikeleistä runsain mitoin, niin ehdoton fiilistelijä on tuo meidän Maija-koira. Maija rakastaa merenrantaa vuoden ajasta riippumatta - kesällä neiti haluaa kovasti aina uimaan ja talvella vetää hihnassa kohti jäätä.
 


 Katsotaan, mahtavatko talviset päivät olla jo tässä ja päästään siirtymään keväisempiin keleihin - uskomatonta, että kohta on jo huhtikuu! Ja huhtikuussa tapahtuu jotain todella jännittävää allekirjoittaneen elämässä, lupaan kertoa teille tarkemmin tästä myös blogissa, kunhan kaikki palaset loksahtavat kohdilleen.

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig