2018/03/23

Kurkistus sisustusbloggaajan kulisseihin

Charin blogista lähti haaste meille muille bloggaajille aiheesta, joka varmasti teitä lukijoita kovasti kiinnostaa, eli onko sisustusbloggaajien kotona aina yhtä siistiä mitä blogissa näkyvät kuvat antavat ymmärtää?

"Sisustusblogeja selaillessa usein unohtuu se, että sisustusbloggaajan(kaan) kotona ei aina ole supersiistiä, vaan ihan tavallista elämää siellä vietetään. Koska blogit ovat nykyään niin viimeisen päälle viilattuja, tuodaan sekaan pientä arkirealiteettia. Sisustusblogiin valokuvaavan etu on siinä, että kauniin asetelman vierellä olevan kaaoksen voi rajata pois. Mutta minkälainen olisi behind the scenes -kuva, jossa mitään ei rajata pois?"


Nämä kuvat nappasin ihan tavallisena sunnuntaipäivänä kotona ja voin sanoa, että tällainen epäjärjestys ja epätäydellisyys on meillä ihan arkipäivää. Blogia varten tulee tottakai järjesteltyä kotia ja siivottua ennen kuvien ottamista, koska tarkoitus täällä blogissa on tosiaan tarjota inspiraatiota - arkirealismia kun kaikki saavat varmasti nähdä ihan tarpeeksi omassa kodissaan.


Mitkä elementit siis nappaisin pois, jos kyseessä olisi tavallinen blogipostaus? Ainakin pöyhisin tyynyt ja pyyhkisin pölyt, nappaisin matolta niin Maijan puruluut kuin lelutkin ja ylimääräiset kahvikupit sekä pyykkivuori siirtyisivät niin ikään tieltä.


Olen kyllä tietoisesti valinnut Maijalle leluja, jotka noudattavat meidän kodin värimaailmaa, niin että sotkunkin keskellä saa nauttia värien harmoniasta. Yksi asia, jonka oivalsin tuossa taannoin liittyen siihen, miksi siedän kotona epäjärjestystä, johtunee siitä, että ympäristö voi olla kaunis sotkuisenakin. Sama ajatushan on periaatteessa katsellessa vaikka kaunista luontomaisemaa - ei siellä luonnossakaan mitenkään siistiä ole, mutta auringonlaskun värjäämä järvimaisema metsineen aiheuttaa meissä monissa ihastusta.


Ja samaa värimaailmaa jatkavat tietysti Maijan puruluut, pyykkivuoret sekä lattialla juoksevat villakoirat. Kyllähän meiltä jokaiselta löytyy myös se "pyykkituoli", johon puhtaat pyykit asettuvat "hetkeksi" ennen kuin ne viikataan kaappiin. Voin sanoa, että hetki saattaa venähtää joskus viikoksi ja sittenhän saammekin jo Freskan siivoojan silittämään lakanat!


Iltarutiineihini kuuluu foamrollaus (sekä kuvassa näkyvällä että sellaisella versiolla, jossa on hierova toiminto - se on aivan paras jumissa olevalle keholle!) ja usein rollerit pyörivät milloin missäkin kotonamme.


Makuuhuoneessa laturit seikkailevat lattialla, mutta esteetikon silmää helpottaa, että ne kaikki ovat valkoisia! Peitot ja tyynyt puuttuvat sängystä kokonaan koska...


... ne ovat tietysti kylpyhuoneessa akustoimassa saunaan tehtyä äänitysstudioa (!?). Ei, en valitettavasti vielä ole aloittanut laulajan saatikka räppärin uraa, mutta äänitysten takia kotistudio oli laitettu pystyyn. Tekeillä on nimittäin eräs video, joka liittyy niihin isoihin muutoksiin, joista olen täällä blogissa aikaisemmin jo vihjaillutkin.


Näistä muutoksista tulen kertomaan teille tarkemmin ensi kuussa, mutta sen verran voin paljastaa, että en ole pitkään aikaan ollut mistään niin innostunut - ja se jos joku kertoo, että oikealla polulla ollaan!

Tällaisia kulisseja (ja paljastuksia) siis tällä kertaa, toivottavasti viimeistään näiden kuvien myötä tulee sinne ruudun toiselle puolella olo, että ihan tavallisia ihmisiä täällä blogien takana kirjoittelee -villakoirineen ja saunaan rakennettuine äänistysstudioineen kaikkineen! :D


Share:

4 kommenttia

 1. Ihan mahtava postaus😄 Hauskaa nähdä miten rennolta ja kodikkaalta teillä näyttää😘 Meillä sotkua on paljon enemmän, mutta yhteistä on ainakin tuo että foam rollerit pyörii milloin missäkin😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä on hauska seurata muissa blogeissa eikä meillä kahden aikuisen taloudessa kovin tämän sotkuisempaa pääse oikein olemaankaan...

   Poista
 2. Onpa tosiaan sotkuista.
  Jep.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa kertoa vain siitä, että meillä ei oikeastikaan ole koskaan kovin sotkuista, sillä itse nautin siististä kodista kovasti! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig