2018/03/15

How to be parisian

Palataan hetkeksi Pariisin maisemiin, jossa piipahdin Maijan luona viime joulun alla. Halusin kirjoittaa Pariisin reissusta oikeastaan vielä siksi, koska tein reissulla havaintoja pariisilaisten tavasta olla ja nauttia elämästä. Todella monelle teille varmaan on tullut tutuksi kirja how to be parisian? Itse koin tämän kirjan vinkit liian erikoiseksi omaan tavalliseen elämääni, mutta halusin jakaa omat havaintoni siihen, miten jokaisesta naisesta kaivetaan esiin pieni pariisitar:& Käytä ihan tavallisena arkipäivän raikasta klassista huulipunaa muuten neutraalin meikin kanssa. Huulipuna antaa viimeistellyn vaikutelman, vaikka olemus muuten olisi luonnollisempi. Ja tässä kohtaa kannattaa mainita myös huultenrajauskynä... ei ilman sitä koskaan! Oma punani on Chanelin klassikko väri 444 ja tätä olen käyttänyt vuodesta toiseen.
& Kehu spontaanisti naapurin, tutun, ystävän tai kollegan meikkiä tai asua hänet heti nähtyäsi! Tähän törmäsin ainakin Maijan rappukäytävässä ja hyvän fiiliksen levittämistä ei koskaan ole liikaa tässä maailmassa - siis kehu ja kannusta!& Avaa pullo samppanjaa ihan vaan, koska on perjantai/viikonloppu/syntymäpäivä/koiran nimipäivä/kiva tapaaminen tai muuten vaan - voit vapaasti keksiä syyn. Aina on syytä kilistelyyn ja ranskalaiset vaikuttivat osaavan tämän jalon elämästä nauttimisen taidon, joka meiltä suomalaisilta suorituskeskeisiltä ihmisiltä saattaa jäädä harmaan arjen jalkoihin...
& Piipahda iltapäiväteellä, tietysti pariisilaisittain Laduréella, mutta Helsingissäkin löytyy muutama kiva paikka kuten Kämp ja Salutorget. Salutorgetin iltapäiväteen pääsen maistamaan parin viikon päästä, kun suuntaamme sinne ystävän kanssa - nams!

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig