2018/03/12

Raikastusta verhoilla?

Ihanaa alkanutta viikkoa! Otin nämä kuvat pari viikkoa sitten, kun edellisessä postauksessa näkyvästä  maailman kauneimmasta ruusukimpusta oli jäljellä vielä muutama yksilö - tällöin usein annan kukille vielä jatkoaikaa esim. Tine K:n kynttilälyhtyyn sijoitettuna. 


Viime syksynähän päivitin kaikki meidän kodin verhot luonnonvärisiin pellavaverhoihin ja  olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen! Pellava on niin kaunis ja tunnelmallinen materiaali sekä ajattoman klassinen (taisi olla myös ensimmäiset verhot, jotka omistin ensiasunnossani). Nyt olen valon lisääntyessä alkanut kuitenkin haaveilemaan niin ikään pellavaverhoissa, mutta puhtaan valkoisessa sävyssä. Kaipaan jotenkin raikastusta kotiimme pitkän talven jälkeen ja valkoinen pellava toisi varmasti lisää raikkautta!


Laittakaahan siis vinkkejänne valkoisten pellavaverhojen metsästykseen (nimenomaan puhtaanvalkoisten), siellä ruudun toisella puolella on varmasti muitakin, jotka fanittavat pellavaa. Mietin jopa hankkivani nämä samanmoiset Stockmannin verhot valkoisina, mutta en ole päässyt näkemään sävyä vielä luonnossa.

Share:

4 kommenttia

 1. Täällä toinen pellavafani. Gancedon valikoimista löytyy ihania pellavakankaita myös valkoisena. Ainakin Aletta myy tietääkseni tämän tuotemerkin kankaita. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä! Tuo Aletta ei olekaan itselleni tuttu ollenkaan. :)

   Poista
 2. Meillä oli pitkään puhtaan valkoiset H&M Homen pellavaperhot. Tykkäsin tosi paljon!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig