2018/03/20

Baby pink

Olen useasti varmasti teillekin kertonut, että bloggaamisessa parasta on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen ja kaikki kivat tapahtumat, joissa pääsee tapaamaan paljon tuttuja! Viime viikonloppuna  piipahdimme blogikollegoiden kanssa Bo LKV:n uuden lehden BoLivingin julkistamistilaisuudessa ja olisipa tiedossa ollut myös eräät sokkotreffit (kurkkaa niistä Charin postaus), mutta allekirjoittanut nukkui niiden ohi...


Ja mitä keväisiin blogitapahtumiin tulee, niin kaikki pisteet YSL:lle, joka lähetti keväisiin juhliin Save the date -kutsun huulipunan muodossa! Olipa piristävä ja innovatiivinen tapa kutsua bloggaajia ja muita vaikuttajia paikalle, kun meikitkin tulivat näin kätevästi valmiina ennen juhlia.


Kotona kevät ja lisääntyvä auringonvalo ovat saaneet sisustusintoilijan heräämään ja olohuoneessa on päivitetty raikastettua ilmettä niin valkoisten pellavaverhojen kuin uusien tyynynpäällisten muodossa. Tästä päivityksestä on tulossa lisää omassa postauksessa, mutta sitä ennen tällä viikolla pääsette vielä kurkistamaan sisustusbloggajan kulisseihin, kun näytän, miltä meillä normaalisti ilman stailausta näyttää...


Sisustusblogeissa pyörii tässä kuussa haaste, jossa bloggaajat kertovat ja esittelevät kotejaan ilman, että kuvia varten on järjestely ja siivottu paikkoja. Meillä ei tiedossa ole mitään maata mullistavaa (IG storiesien puolella oli jo hieman esimakua), mutta varmasti jotain yllätyksiäkin on luvassa. Postausta odotellessa voit käydä kurkkaamassa miltä haasteen aloittajan Charin kulisseissa näyttää.


Ja vaaleanpunaisesta innostuminen ei ole jäänyt vain sisustustyynyihin ja huulipuniin, vaan tuulahdus kevättä saapui myös asusteisiin Balmuirin kidmohair* huivin myötä. Huivin sävy on chrystal pink ja Maija-neiti on ainakin jo vakuuttunut sen pehmeydestä - meidän koira hakeutuu muuten aina kaikista pehmeimmälle paikalle kodissa, on se sitten viltti tai muu asuste.

Onko siellä hurahdettu vaaleanpunaiseen?

*Blogiyhteistyö
Share:

4 kommenttia

 1. Aina pitää olla vähintään käsilaukussa mukana edes jotain pientä vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 2. Oi vauu mikä "kutsukortti!" Ja tuo mohairhuivin väri on aivan täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole hieno ja mahtava idea! :) Huivi on superkiva, kevääseen hieman raikastusta!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig