2018/03/11

The best feeling in the world


Blogin talviloma venähtikin odotettua pidemmäksi ja pahoittelen kovasti, että en ole antanut kuulua itsestäni! Huomaan, että olette täällä käyneet kurkkimassa uusia postauksia ja toivon, että en ole antanut teille lukijoille välinpitämätöntä kuvaa - se ei todellakaan ole ollut tarkoitukseni. Joskus rutiineista joita on tehnyt vuosia putkeen tarvitsee tietyn irtioton, ja kun irtiotto venyy tarpeeksi pitkäksi, ei oikein tiedä miten enää palata vanhoihin kuvioihin. 


Tällainen blogitauko tulee toisinaan tarpeeseen, kun haluaa hieman pysähtyä ja pohtia elämän suuntaa tarkemminkin. Olen blogannut nyt reilu viitisen vuotta ja en ole pitänyt aikaisemmin tällaista parin kuukauden taukoa. Tauko auttaa pohtimaan, kuinka suuressa roolissa blogin haluaa olevan arjessa - se vie kuitenkin todella paljon aikaa muilta rakkailta asioilta vaikka tärkeä henkireikä onkin. Ja kas, talvikin on tässä välissä vaihtunut kevään ensiaskeleiksi, joka näkyy meillä kotona mm. jokakeväisenä vaaleanpunaisen lisäämisenä sisustuksen väripalettiin.


Osana tätä pohdintaa blogini siirtyi myös pois A-lehdiltä, sillä haluan katsoa rauhassa, mikä rooli blogillani on tulevaisuudessa. Vaikka vierailu Meillä Kotonassa jäikin nyt lyhyeksi, en voi kuin olla kiitollinen heidän avuliaisuudesta ja ammattimaisuudesta. Blogini siis löytyy jälleen osoitteesta 

www.inspiredbylove.fi .Kiitos teille lukijoille kärsivällisyydestä, että olette tämän tauon jaksaneet odotella vaikka en ole antanut kuulua itsestäni. Joskus täytyy asettaa oma elämä ensisijaiseksi ja luottaa, että asiat menevät juuri niin, kun on tarkoitus.

The best feeling in the world is finally knowing you took a step in the right direction. A step towards the future where everything that you never thought was possible, is possible.

Share:

2 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig