2016/10/02

Syksyinen petaus



Olen ollut iät ja ajat vannoutunut pellavalakanoiden suurkuluttaja. Valikoimistani löytyvät niin Balmuirin (klik) kuin myös Familonin pellavalakanat (klik), mutta halusin testata myöskin Balmuirin puuvillaperkaaliset Maggiore pussilakanat, joita saa nykyään monissa eri sävyissä. Itse päädyin syksyn innoittamana lähes mustaan Caviar -sävyyn, joka onkin tosi kivaa vaihtelua kaikkien vaaleiden lakanoiden jälkeen


Petaus muodostuu niin Caviar-sävyisestä tuplapussilakanasta kuin myös jättiyynyjen 60x80cm tyynyliinoista. Pienemmät tyynyt ovat puolestaan nutrian sävyisiä ja sopivat kauniisti Mink Kidmohair -torkkupeiton kanssa yhteen. Mukaan petaukseen nappasin vielä Ikat & Johnssonin musta-valkoisen tyynyn sekä lampaankarvaisen version, joka löytyi Zarrosta.


Makuuhuoneessa on toiminut yöpöytänä pitkään niin Kartellin componibil kuin myös Adean D-pöytä, mutta vaihtelun vuoksi laitoin näiden tilalle nyt Balmuirin mustan arkun M-koossa. Louis Poulsenin PH 3/2 pöytävalaisin antaa kauniin tunnelmavalon ja sen lisäki arkun päälle mahtui vielä Hemtexin marmoritarjotin kynttilöiden ja kukkien kera. Arkun musta pinta on pölyn suhteen vaan todella armoton, joten varmaankin jonkin muun ratkaisun tulen keksimään yöpöydäksi tämän tilalle.


Puuvillaperkaalisissa lakanoissa viehättää niiden viileys sekä helppohoitoisuus. Kuten pellavalakanoita, ei näitäkäään tarvitse pesukertojen välissä silittää. Itse arvostan kovasti tuotteissa huoltovapautta, sillä kuka nyt jaksaisi kaiken tämän arkisen kiireen keskellä vielä vuodevaatteita alkaa silittämään?! Maijan karvat tosin erottuvat hyvin mustista lakanoista, mutta sileän pinnan ansioista ne on helppo nyppiä pois.



 Kävimme tänään Luukin metsissä hieman samoilemassa, joten uni tulee varmasti näiden lakanoiden välissä illalla nopeasti! Metsässä kävely on muuten todella virkistävää vaihtelua kaiken tietokoneen näytön tuijoittamisen rinnalle, sitä pitäisi ehdottomasti harrastaa enemmän!

Huomasin muuten, että nämä Balmuirin Maggiore pussilakanat on juuri tarjouksessa Vepsäläisen verkkokaupassa, joten jos kauniit petivaatteet on sielläkin hankintalistalla, niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Share:

2 kommenttia

  1. Ihanan kutsuva petaus! Ja kiitos alevinkistä, pitää tosissaan miettiä kun tuossa on jo ihan kohtuullinen aleprosentti ja noita lakanoita on tullut mietittyä tovi, kiitos blogien joissa niitä säännöllisesti tulee vastaan. ;) Luukki on aivan ihana, kuten muutkin Espoon metsäisemmät alueet! Kyllä se vaan tekee sielulle ja ruumiille hyvää päästä luontoon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Eikö olekin? Ja harvoin tuollaista alea Balmuirin tuotteista onkaan! :) Metsässä samoilu on ihanaa, pitäisi tehdä useammin! <3

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig