2016/10/18

All grey everything


Ah, mikä ihanan kliseinen blogipostauksen otsikko, mutta sopiipa tähän kollaasiin todella hyvin! Strictly style -blogin innoittaman ja pitkään yhdestä vaatekappaleesta haaveilleena päätin vihdoin tilata itselleni harmaat ylipolvensaappaat! Olen tykännyt todella paljon mustista versioista, joita löytyykin jo kaksin kappalein, mutta nyt halusin tilata nämä kollaasissa näkyvät Mai Piu Senzan vähän korkeampivartiset ja kauniin harmaat saappaat vaihtelun vuoksi. Niiden ympärille aloin sitten mielessäni kokoamaan all grey-asukokonaisuutta, jonka vetäisin enemmän kuin mielelläni päälleni. Mustat ylipolvensaappaat harmaan tunikan kaverina näkyivätkin jo viime syksynä blogissa, nyt uskon näiden harmaiden saappaiden tuovan lisää yhdistelymahdollisuuksia!


1. Neulemekko Samsoe & Samsoe*
2. Hattu Balmuir
3. Ylipolvensaappaat Mai Piu Senza*
4. Laukku Givenchy
5. Huivi Balmuir


Samsoe & Samsoen vaatteista olen kuullut paljon hehkutusta, erityisesti täällä blogimaailmassa. Itsellä ei ole kyseisistä vaatteista vielä kokemusta, mutta niissä vaikuttaisi olevan kivoja leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja. Samaa voin kyllä sanoa juuri Helsinkiin avatusta Massimo Duttin -liikeestä, jonka avajaisissa piipahdimme blogikavereiden kanssa viime torstaina. Jotain sieltä lähti mukaankin ja varmasti tämän yhden lempiliikkeen valikoimaa tullaan näkemään päälläni enemmänkin tässä syksyn mittaan. Givenchyn Antiagona -laukku harmaana on ihan täydellisen sävyinen ja jos päätyisin tähän laukkuun, olisi varmasti valinta harmaan ja mustan välillä vaikea. Balmuirin muhkea kidmohair -huivi sekä huopahattu viimeistelisivät harmaan asukokonaisuuden. Mielestäni yhteen väriin pukeutuminen voi tehdä asusta mielenkiintoisen, kun yhdistelee saman värin eri sävyjä ja hieman eri materiaaleja (villaa, mokkaa, nahkaa) keskenään. Jotain tällaista yhdistelmää tullaan näkemään täällä blogissakin päälläni myöhemmin syksyllä Part Two:n 30-vuotisjuhlamalliston tiimoilta. Ihanan pehmeitä materiaaleja ja rentoja leikkauksia, näihin sopii pukeutua ilmojen tästä vielä kylmetessä.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Share:

2 kommenttia

 1. Oi mitä harmaita ihanuuksia <3 Mulla viikonloppu edessä Helsingissä, joten yksi ohjelmanumero on viikonlopulle varma -Massimo Dutissa vierailu! Se vaan pursuaa niin ihania vaatteita :-)

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Suosittelen ehdottomasti Massimo Duttissa vierailemaan. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig