2016/10/11

Stay warm


Lämpimät saappaat, kupissa lämmittävä kahvi -ehkä syksyn parhaimmistoa. Olen aivan ihastunut tuohon Espresso Housen Caramel Latteen, joka on kiilannut jo Starbucksinkin ohi. Tilasin uudet Ugg Bailey Button* -tohvelit odottamaan tämän talven pakkasia Bootzilta, jonne sai hyödyntää 10% alennuksen. Olen vannoutunut Uggien käyttäjä jo kymmenen vuoden takaa. Aikaisempina vuosina olen omistanut niin chestnutin kuin harmaan väriset saappaat, mutta nyt loskia ja kuraa uhmaten halusin tilata nämä kauniin vaaleat beiget.


 On muuten jännä miten talvella tulee taipumus pukeutua tummiin vaatteisiin, mutta yhtä hyvin voisi käyttää enemmän vaaleita sävyjä. Balmuirin Capri -huivi* menee mielestäni näin syksylläkin ja uusi laukkuhankinta Malia Hugo Bossilta (vastaava)* sopii huivin kanssa ihanasti yhteen (kiitos vain C. & the City!). Mietin pitkään seuraavaa laukkuhankintaa ja olen haaveillut Givenchyn mustasta Antiagonasta jo vuoden päivät, mutta totesin, että koska pukeudun useimmiten valkoiseen tai mustaan, on tämä kitin sävyinen yksilö täydellinen lisä vaatekaappiin. 


Zaran kipparitakki (vastaava)* menee vielä syyssäillä, mutta pian on siirryttävä astetta lämpimämpiin villakangastakkeihin. Alan usein jo kovin alkusyksystä käyttämään hattuja tai pipoa, koska ne lämmittävät niin paljon muun asun ollessa keveämpi. Tämä keinoturkistupsuinen yksilö löytyi Onlyn (vastaava)* valikoimista ja täydentää Mangon strech-farkkujen* kanssa mukavuusasun loppuun.

Pysykäähän sielläkin lämpimänä. <3* Postaus siltää mainoslinkkejä / tuote saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Niin kaunis asu, beige on niin piristävä näin syksynä! Itse käytän kans just nyt harmaabeigeä Balmuirin huivia, beigeä kevytuntsikkaa ja vaaleaa laukkua ;) Talvitakki on edelleen hakusessa, brrrr..

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hyvin voi pukeutua vaaleaan, mutta usein valon määrän vähentyessä siirtyy tummempiin vaatteisiin? En ymmärrä miksi itsekin tehnyt niin monta vuotta. Canada Goose edelleen lämpimästi suosittelussa!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sävyt asussa. Ja mun pitäis kyllä hommata uudet uggit talveksi kun entiset alkaa olla jo aika kulahtaneet, nuo sinun on tosi ihanat! Ihan parhaat kovilla pakkasilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Juu tällä on menossa jo kolmannet Uggit, laskin että aktiivisella käytöllä yksi pari kestää noin 4 vuotta, sen aikaa aina omat on olleet. Jännä nähdä, miten vaan tämä väri on herkkä loskalle, vaikka nämä suojaisi! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig