2013/09/02

Työnurkkauksen päivitystä


Syksyn tullen olen jotenkin alkanut kaipaamaan lisää tunnelmaa tuohon meidän työnurkkaukseen. Tolix-tuolin päästyä uuteen hyvään kotiin, jäin miettimään työpisteen ilmettä tarkemminkin. Haluaisin tilaan lisää syvyyttä ja niin upea kun tuo Kalklitir kalkkimaaliSan Saccaria sävy onkin, nyt vaihteeksi toivoisin tilaan hieman tummempaa sävyä. Koska kuitenkin tykkään kalkkimaaleista, ajattelin seuraavaksi maalata seinän Winter primo sävyllä.

Kuva

Eihän tuo mitenkään hurjasti erilainen ole, mutta koska tuo siveltimellä tupsuttelu oli niin kivaa puuhaa, ei ole mikään vaiva maalata seinää uudestaan. Upea, elävä ja hieman betonimainen pinta -sitä kaipaan. Jos sävy osoittautuu hyväksi, saattaa olla että sudin meidän sängynpäätyseinän sillä myös.

Lisäksi tilaan olisi kiva saada seinälle joku kiva mustakehyksinen tauluryhmä ja asentaa jo aikoja sitten otsamani mustat poronsarvet.

Kuva
Tuolin suhteen ajattelin mennä jo olemassaolevalla Louis Ghostilla, mutta tämä upea Panton-tuoli on alkanut houkuttamaan myös kauniilla muodollaan.
Kuva

Eamesin keinutuolihan on nykyään useimmiten sängynpäädyssä joten meillä olisi myös tilaus muhkealle nojatuolille tai divaanille työpisteen ja makuuhuonetilan väliin. Howard tuolin klassinen muotoilu on aina viehättänyt, joten uskon että se tulee olemaan seuraava hankinta. Verhoilun väri on vain vaikea päättää: olisiko se ihana ajaton pellava?

Kuva
Kuva

Vaiko raikas valkoinen?

Sellaisia suunnitelmia, laitan kuvia sitten kun päivitys on valmiina! :)Share:

18 kommenttia

 1. Kivoja suunnitelmia! Onko tuo Ghost ollut hyvä käytössä? Olemme harkinneet sitä työtuoliksi.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin Ghost tulee työtuoliksi sitten kun joskus päästään muuttamaan uuteen taloon. Mutta nuo suunnitelmat näyttävät hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ghost on kyllä kiva kun se on niin kevyt, mutta jotenkin kaipaisin tuohon nyt jotain muuta... :)

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa suunnitelmat! Innolla jään odottelemaan suunnitelmien toteutumista:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Katsotaan miten nopeasti saadaan kaikki toteutettua, mutta pikku hiljaa.. :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää suunnitelmat. Toki pidän työtilastanne jo nyt, mutta ymmärrän mitä tarkoitat tunnelman lisäämisellä. :)

  VastaaPoista
 5. Kuinkas sinua nyt onnistikaan ja sopivasti kohdalle osui! Sait nimittäin juuri haasteen, jossa sisustuskeiju tipauttaa teille 2.500e syksyn haaveisiin, käy kurkkimassa lisää täältä http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/09/sisustushaaveita-lahjaideoita-itselleni.html ;)

  VastaaPoista
 6. Mukavia ideoita. Noi kalkkimaalien sävyt ovat niin kauniita.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja pinta on niin ihanan elävä. Toivottavasti uusi sävy on hyvä.. :)

   Poista
 7. Kivat suunnitelmat! Tuo kalkkimaali on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kalkkimaalit on kyllä huippuja, tuovat jotain rosoisuutta tilaan :)

   Poista
 8. Kivoja kuvia ja suunnitelmia :) Itsekkin tekis mieli kokeilla sitä Kalkkimaalia, juurikin Winter Primo sävyä..hmm saapi nähdä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain testaamaan!! :) Kalkkimaalilla maalaaminen on todella helppoa!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig