2013/09/11

Pyykkipussia ja pellavaa

Olenkin unohtanut esitellä pari viimeaikaista sisustushankintaa täällä blogin puolella. Raidallisen pyykkipussin nappasin mukaan yhdestä lempisisustusliikkeestäni Perobasta, tämän ostoksen taisin tehdä jo kesän alussa. Kätevä pyykkikori, kun pysyy pystyssä itsekseen vaikka olisikin ihan tyhjillään. Meillä on tuo pussi yleensä vaatekaapin sisällä, mutta eipä harmita jättää esillekään, kun on niin kivan näköinen.


Lisäksi isoille untuvatyynyille ostin Anno-malliston pellavaiset tyynyliinat vaaleanharmaana.Halusin testata tuon ostoksen kautta niiden laatua ennenkuin raaskin panostaa tuplapeiton pussilakanaan. Meinaan tehdä saman jossain vaiheessa myös H&M:n pellavaisille tyynyliinoille, mutta vasta joulun alla, sillä sitouduimme parin työkaverin kanssa ostolakkoon joulukuun alkuun asti. Ostolakossa on muutamia porsaanreikiä tosin, esim. jos jokin tuote tuhoutuu, saa tilalle ostaa korvaavan tavaran (kuten esimerkiksi minun maalisotkut), mutta muuten se pitää sisällään kaikki ylimääräiset vaate- sekä sisustushankinnat.

Eli nyt sitten kaikki tekosyyt roskakoppaan ja lompakonnyörit kiinni.

Onko sinun mielestäsi ostolakot hyödyllisiä vai turhia?

Mukavaa viikkoa! :)

Share:

6 kommenttia

 1. Ostolakko on ihan hyvä, siten voi välillä tarkastella omia kulutustottumuksia. Itse olen tällä hetkellä vähän niin kuin ostolakossa, mutta omani taitaa kestää huomattavasti pidempään kuin joulukuun alkuun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meidän oli pakko työkavereiden kanssa tehdä tuo päätös, sillä ruokitaan toistemme ostamista täällä hurjasti kun ollaan niin ihanien tavaroiden ympäröimänä. :) Joulukuussa sitten odottaa aivan ihana palkinto, eli yhteinen Kööpenhaminan ostosreissu!!

   Poista
 2. Teidän sänky näyttää siltä että voisin painua pehkuihin saman tien, niin pehmoisen houkutteleva :) Edellisen postauksen punainen matto on upea! Olen hyvin harkitseva ja välillä nuukakin, mutta toisaalta kun ostan niin haluan laatua, en ole pitänyt koskaan lakkoa mutta miksipä ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky on aivan ihana <3 Harkitevaisuus on kyllä hyvä juttu, sitä itsekin yritän harjoitella ja sinne suuntaan ollaan menossa. ;) Laatuun tykkään panostaa minäkin ja mieluummin niin, että ostaa yhden isomman ja kalliimman hankinnan, kuin jotain ihan turhaa pientä tai väliaikaista. En tykkää mistään "second best" vaihtoehdoista, olen sitten mieluummin ilman kuin ostan väliaikaista...eli meillä onkin siksi varmaan aika vähän mitään tavaraa.

   Poista
 3. Minä yritin ostoslakkoa kesälomareissun taloudellisen katastrofin jälkeen. Onnistuin olemaan noin kuukauden, kunnes nimeäni alkoivat huutelemaan niin syysmuodin ihanuudet kuin sisustusputiikkien viimeisimmät tulokkaatkin. Minkäs teet, kun rakastaa kauniita asioita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, ymmärrän esteetikkona kyllä pointtisi.. mutta siellähän ne huutelee, yritän välttää houkutuksia ja vain katsella ja ihailla. Kaikkea ei kuitenkaan onneksi tarvitse omistaa :D Yritän järjestellä omia tavaroita eri tavalla, vaihtaa paikkoja ja luoda sitä kautta uutta ilmettä kotiin. Joulukuussa odottaa palkinto!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig