2013/09/07

Työnurkkauksen päivitetty ilme

 Meille on tapahtumassa yksi huippujännä juttu maanantaina ja sitä varten ollaan puunattu koko viikko ja viikonloppu kotia kuntoon -tämän vuoksi myös postaustahti on ollut hieman harvempaa. En saa hiiskua asiasta vielä teille lukijoille, mutta lupaan laittaa jotain pientä vinkkiä ensi viikolla postauksen muodossa. 

Työnurkkausen seinäkin on nyt saanut uuden maalipinnan kalkkimaalin, tarkemmin sanottuna Kalklitir Winter Primo -sävyn muodossa, kuten täällä jo haaveilin. Kiitos vain ihanalle Nougatin sisustusliikkeelle!


Maalaus ei mennyt sitten kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaan, vaikka lopputulos onkin oikein onnistunut! Facebookissa ja Instagramissa blogia seuraavat tietävätkin, että onnistuin läväyttämään koko ämpärillisen maalia alas tikkaiden päältä ja harmaa neste levisi isossa kaaressa meidän valkoiseen yläkertaan. Roiskeita sai niin seinät, verhot, valkoinen matto, taljat, huonekalut ja ennen kaikkea lattia. En voinut uskoa silmiäni!


Miten tällaista voi tapahtua juuri nyt! Itkuhan siinä jo pääsi, mutta onneksi maali lähti irti helposti sekä seinistä että lattiasta, verhot saatiin pesuun ja huonekalut pyyhittyä. Taljat, valkoinen matto, pari koristetyynyä sekä Vuittonin laukku saivat kuitenkin niin pahat osumat, että ne menivät käyttökelvottomaksi.


Don't you worry about a thing!  Onneksi meillä on kotivakuutus.

Tässä vielä kuvaa työnurkkauksesta ennen ja jälkeen.


Itse ainakin tykkään kovasti nyt tuosta tummemmasta sävystä, mutta jotain tila tuntuu vielä kaipaavan. Ajattelin ainakin ensalkuun heittää lattialle taljan (en kuitenkaan sitä maaliroiskeista) ja laittaa vaaleanpunaisia hortensioita maljakkoon.

Mitä itse lisäisit vielä tilaan? Onko uusi maalisävy mielestäsi onnistunut?


Share:

48 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! -Teija

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno! Tuo kalkkimaali on taatusti itselläkin seuraavassa kodissa jossain. :)
  Silja
  mintunmustaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. On hyvä seinä! :) Saas nähdä, mitä jännää teille tapahtuu... ;)

  Laittaisin tuonne jonkun maton, jonkun sellaisen persoonallisen, säväyttävän, etnisvaikutteisen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa vinkeistä! Jännityksellä (iik!) täällä todellakin odotellaan! Meillä on täällä sovituksessa nyt yksi itämainen matto, sopii kyllä tilaan, koska on niin poikkeava kaikesta! :)

   Poista
 4. Upealta näyttää. :-) Tuo kalkkimaali tekee tilasta kotoisamman. :-)

  Ei välttämättä kaipaa mitään lisää. On noinkin hyvä. :-)

  VastaaPoista
 5. Wautsi!! Tummempi tausta teki tilasta heti jotenkin syvemmän, ja asutumman näköisen. Vaikka aiemmin en mitään kolkkoa huomannut, mutta nyt vierekkäin laitettuna ero on huomattava! Liputan taljan puolesta lattialle, olisi piste iin päälle ;).

  Ja hei - tuo tuoli... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo syvyysvaikutelma on kyllä totta! Sitä kotoisuutta tähän tilaan kaipailin ja tuon itämaisen maton myötä sitä on nyt hurjasti. Taljakin olisi kiva.. <3

   Poista
 6. Hyvältä näyttää nyt! Jokin matto ja ne mainitsemasi kukkaset viimeistelisivät tilan varmasti:) Ja harmistus, kun maali tahrasi paikat:/ Mukavaa huippujännää maanantaita!

  VastaaPoista
 7. On kyllä tosi kaunis sävy seinässä! Minä lisäisin lisää jotain vaaleahkoa puuta tuomaan vähän ehkä lämpöä ja kodikkuutta. Jotain selkeetä, ehkä pöydälle joku koriste-esine, patsas yms.

  Ihan hirveetä toi maaliepisodi, olis kyllä iskenyt ihan epätoivo ja iso tatti kasvanut otsaan jos olis mulle käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea puu kyllä sopisi tuohon, kun nyt noissa peilin kehyksissä on sitä. Ehkä joku puinen kirjain? Meiltä taitaa sellainen löytyäkin. Maaliepisoidi oli aivan kamala! Olin varmasti huvittava (ja kuuluva) tapaus, kun huutoitkin ja konttasin lattiaa ja seiniä pitkin märkä pyyhe kädessä :D

   Poista
 8. Voi ei, miten kurja tapahtuma! Tekevälle sattuu!

  Kaunis väri! Itse ehkä lisäisin nykyisten taulujen alle puukehyksissä pitkulaisen taulun vaakaan ja ne mainitsemasi talja ja kukatkin kuulostavat hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on, mutta hirveää, että just silloin kun kodin pitäisi olla vimosen päälle esittelykunnossa! :) Kiitos vinkeistä!

   Poista
 9. Auts! Eipä ihme, jos on itkukin tullut. Mutta niin kuin sanoit, onneksi on kotivakuutus :)
  Nyt näyttää kivalta tuo seinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itku tuli ja ei ihan pieni itku! Olin vielä sitä ennen saanut kuulla ikäviä uutisia koskien yhden perheenjäsenen terveydentilaa ja tuntui että kaikki vaan kaatuu päälle.. :( Mutta elämä jatkuu ja seinä on kiva :) <3

   Poista
 10. No oi vitsi, mikä tuuri. :( Onneksi tosiaan on se vakuutus. Kokonaisuus näyttää hyvältä ja jännätään ensi viikkoon uutisia! ;) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Apua, varmaan ihan hirveä tunne, kun näkee maalit ympäriinsä. No onneksi on kotivakuutus ja kuvia todisteena.

  Tuo seinän sävy on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Se tunne on sellainen epätodellinen kauhun ja järkytyksen sekainen :/ Onneksi seinä oli jo maalattu ennen kuin tämä episoidi tapahtui!

   Poista
 12. Tosi hyvännäköinen tuo maalisävy, tuo tilaan vielä enemmän ryhdikkyyttä ja luonnetta! :) Auts mikä episodi... mutta elämäähän se vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiaahan se vain on! Onneksi seinä kuitenkin onnistui niin omasta kuin näköjään teidän lukijoidenkin mielestä! Kiva kuulla :)

   Poista
 13. Tosi särmä muutos!! Ja auuuu, ihan varmaan jo muutenkin hirveää, saati sitten tuollaisen huippujännän jutun alla. No onpa onni, että maali on irronnut kuitenkin suurimmilta osilta ja että teillä on vakuutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Kerrankos sitä sattuu ja tapahtuu, lisäsi kyllä jännityksen suorastaan huippuunsa että miten tästä nyt selvitään :D

   Poista
 14. Voi ei! Kaikkea sitä sattuukin! Ja tosi kaunis tuo sävy ja koko työnurkkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu -ihan kirjaimellisesti! :) Mutta onneksi nyt on kaikki putsattu.

   Poista
 15. ihanalle näyttää ja voi meitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Älä muuta sano.. onkohan tähdet jotenkin kummalisesti kun nyt näyttää sattuvan ja tapahtuvan ...

   Poista
 16. Hyvä muutos, tuo selkeästi ilmettä tilaan nyt kun Tolix on muuttanut pois ja kokonaisuus on hyvin valkoinen. Mä en edes voi kuvitella tunnetta, jos mun laukkujeni päälle kaatuisi jotain, mutta urheasti kuulostat selviinneen siitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija tunteeseen samaistumisesta! :) Juu ei tässä elämässä taida olla muita vaihtoehtoja kuin luovuttaa tai selvitä.. Kannattaa valita viisaasti! :D

   Poista
 17. Ihana, mä tykkään kyllä! Mutta toi "onnettomuus" siis eikä!! Mä varmaan itkisin vieläkin siellä maalin seassa.. voi että :(( Onneksi tosiaan kotivakuutus. Ei tullut heti edes mieleen ja huokasin sun puolesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha.. etkä itkisi! :D Kyllä sitä nopeasti tulee tarve pelastaa mitä pelastettavissa on, vaikkakin sitten niiden kyynelten läpi.. :) Ihana kun elät hengessä mukana ja onneksi on tosiaan se kotivakuutus!

   Poista
 18. Upea sävy, antaa kivasti särmää tuo tummempi seinä. Ups... se tunne kun tapahtuu, onneksi on kotivakuutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ja ups joo, onneksi kotivakuutus korvaa (tai niin ainakin oletan).

   Poista
 19. Tosi hieno nyt tuo seinä ja koko huone! Hieno se oli kyllä aiemminkin mutta tuo tummempi sävy on jotenkin kodikkaampi! :)

  VastaaPoista
 20. Voi ei mitä siellä tapahtunut. Tosi hienon värinen seinä. Kiva tuo huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Huone on itseasiassa toinen pääty meidän yläkertaa, eli seiniä ei ole lainkaan.

   Poista
 21. Ihana, ihana ja ihana! :)
  Onneksi ei käynnyt pahemmin, vaikka tuossakin oli jo ihan riittämiin. Mikänkin olen onnistunut monta kertaa sotkemaan maalilla, vähintään hiukset ja vaatteet. Kerran on maalipurkkikin kaatunut ja se siivoaminen on kyllä tosiaan ihan hirveetä ja tuntuu, että se maali vaan leviää ja leviää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Täälläkin maali vaatteissa ja hiuksissa on ihan vakio, en oikein ymmärrä onko joku muu tapa maalata :D Tuon maalipurkin kaatumisen teki kamalaksi se, että se lensi korkeiden tikkaiden päältä alas ja siksi koko tilaan roiskui maalia ihan kunnolla. No se siitä, tulipahan kerrankin siivottua ja hinkattua seinätkin kunnolla! :)

   Poista
 22. Hieno seinä tuli ! Sori, että en pinterestin kautta ehtinyt vastata makkarin maalista kuin vasta äsken. :( Se meidän makkarin seinä on maalattu ihan tavallisella himmeällä maalilla ja sävy on siis sandolin värikartoista nepal medium. Kodinhoitohuoneessa oli meilläkin kalkkimaali, mutta ei toiminut, kun se pyykkien vuoksi oli kosteudelle alttiina. Maalasimme senkin sitten sillä samalla kuin makkarin seinänkin. Muuten tykkäsin kalkkimaalista kovasti, joten ehkä sillä meilläkin maalataan vielä joskus jossain kuivemmassa tilassa. Kiitos inspiroivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 23. Upea seina! Kokonaisuus on nyt kauniin ryhdikas :)

  Ja onneksi on se kotivakuutus, valitettavan moni ihminen ei ymmarra sen merkitysta.....

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig