2013/09/29

Zoco HomeNahkapoufeja, tunnelmallisia lyhtyä, upeita vintage tarjottimia sekä Beni Ouarainin mattoja Marokosta Suomeen tuova Zoco Home osuu tämän hetken sisustustrendin ytimeen. Marokkolaisella tunnelmalla höystetty skandinaavisen moderni sisustus viehättää monia.

Voisi kuvitella, että tämä marokkolaisuuden yhdistäminen pohjoimaalaiseen yksinkertaisuuten on kovinkin uusi juttu. Todellisuudessa jo ensimmäisissä Artekin liikkeissä oli myynnissä koivukalusteiden rinnalla Alvar Aallon sekä Maire Gullichsenin keräilemiä etnisiä aarteita ympäri maailmaa, Marokko mukaan lukien. Esimerkiksi Alvar Aallon vuonna 1939 sunnitteleman modernin Villa Mairean sisustusta pehmittivät Beni ouarainin mattot sekä maailmalta tuodut keräilyesineet.
Villa Mairea
Zoco Homen perustaja Johanna kuvailee marokkolaista tyyliä yrityksen verkkosivuilla näin:
 
"Uniikkien sisustusesineiden, huonekalujen ja värien kirjo yhdistyy kaikkialla sanoinkuvaamattoman kauniisti. Tuotteissa on kauneutta ja ylellisyyttä; lamppujen valon varjot luovat seinälle mystisen kuvion, joka tuo mieleen lämmön, valon ja auringon. Samainen tyyli on jo maailmalla huomattu."

Poimin Zoco Homen valikoimista muutaman lempi tuotteen..

1. Valkoinen pouf, 129e
2. Vintage tarjotin, 229e
3. Beni Ouarain -matto, 890e

Yksi kollaasin tuotteista onkin kotiutumassa minulle blogiyhteistyön muodossa, sydämellinen kiitos siitä Zoco Homelle! Lupaan esitellä ihanan tuotteen ensi viikolla, kunhan saan sen käsiini.

Arvaatko jo, mitä tänne on matkalla? ;)

Share:

9 kommenttia

 1. Ihania nuo Zocon tuotteet! Tuleekohan sulle tuo tarjotin? ;)

  VastaaPoista
 2. Pouf, ne on niin ihania. Meillä on valkoinen ja se on superhieno

  VastaaPoista
 3. Niin ihania! Mie haaveilen tuosta tarjottimesta.. oiskohan pouf? :)

  VastaaPoista
 4. Matto olisi varmasti ykköstoiveesi edellisistä postauksista päätellen mutta veikkaan kuitenkin ykköstä. Zoco oli tosi ihana piristys messuilla, kaksi marokkofania ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto saapuikin jo Hollannista ja sijoittui kokonsa puolesta työnurkkaukseen. Mutta katsotaan mitä sen kaveriksi saapuu! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig