2013/09/01

Beni Ouarain


Monet meistä on varmasti haaveilleet noista Beni Ouarainin upeista matoista, jotka valitettavasti käyvät hieman lompakon päälle. Beyond Marrakech -nettikaupassa aidosta matosta saa pulittaa useimmiten reilun tuhat euroa, mutta Ellos tarjoaa vastaavaa villaamattoa nyt hintaan 229e täällä. Eihän tuo aitoa ole  missään nimessä voittanutta ja ehkä jopa koko maton idea katoaa tuossa Elloksen matossa (aidot matot kudotaan heimon toimesta käsin), mutta se on musta muuten oikein mainio matto, jos etsii tuollaista marokkolaishenkistä pörhöä olohuoneeseensa. Pointsit ainakin Ellokselle ajan hengessä olemisesta!
Share:

7 kommenttia

 1. Moikka,
  oletko ollut tyytyväinen Kevin Carpetin puuvilla-viskoosimattoon ?
  t. uusi lukijasi

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa lukijakse Anne! :) Olen ollut mattoon tyytyväinen, nyt se odottaa pientä putsia, sillä Maija-parka oli oksu-taudissa ja koiramaiseen tapaan tähtäsi matolle. Auts :D Koiraperheen arkea!!

  VastaaPoista
 3. Hei Kiitos Sanna.
  OI, niin on meilläkin koirat. Miten olet suunnitellut maton pesua ? Kemiallinen pesu ei tahdo tehota koiran oksuun, sappineste monasti värjää keltaiseksi. On vaan niin ihana, mutta tuo pesu, sitä pelkään..järki käteen ja ostoksille :)
  Oletko pessyt silkkistä päiväpeitettäsi ? Meillä myös se ja varjelen peittoa koirilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa Pasilassa on hyvä pesula, joka noutaa ja tuo matot, Beretta palvelut. Heillä on tavallista pesulaa järeämmät aineet mattoihin, koska pesevät myös julkitilojen mattoja. Sieltä olen saanut sellaista valkaisevaa ainetta, jolla olen tuota oksuakin yrittänyt pestä, sitten valkoiseen mattoon käytän härskisti myös valkaisevaa pesupulveria ja annan vaikuttaa. Noilla ohjeilla pitäisi valkoisesta matosta saada tahrat pois. Silkkipäiväpeittoonkin on kerran tullut oksu (ihan uskomaton sattuma, kun meillä ei edes melkein koskaan ole päiväpeitto sängyn päällä) mutta lähti pois kokonaan kemiallisessa pesussa! :)

   Poista
 4. Kiitos ! Järjen ääni ei nyt kuulu, joten matto tilaukseen :)
  Meillä meni roskiin juuri semi-silkki matot, oksut jotka pesin järeillä aineella jätti pahat läntit :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä maton tilasit? :) Vai oletko vielä tilannut? Jos siis noita puuvilaaviskoosimattoja aiot tilata niin mulle vaan meiliä! ;)

   Poista
  2. Niin ja siis mulla on ollu noita semisilkmattoja myös.. niistä ei kyllä lähde mikään irti!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig