2013/09/21

Habitare 2013


Joko olette päässeet käymään Habitaressa? Tässä omasta mielestäni parhaat palat messujen annista, joka jäi mielestäni tänä vuonna aika laimeaksi.

Kuparia, betonia, luonnonmateriaaleja, puuta ja viherkasveja. Sävyissä harmaata, mustaa, valkoista, vaaleanpunaista ja jonkin verran myös väri-iloittelua, kuten Vepsäläisen Ulla Koskisen suunnittelemalla osastolla. Tämän päivän trendit olivat siis vahvasti näkyvillä messuilla. Ehkä puolueellista, mutta mielestäni Vepsäläisen osasto oli tänä(kin) vuonna messujen parhaimmistoa. Tykkäsin myös Balmuirin sekä Woodnotesin osastoista. Marokkalaisia sisustustavaroita Suomeen tuova Zoco Home oli positiviinen uusi tuttavuus messuilta, tästä ehkä myöhemmin lisää.

Mitkä olivat omat fiiliksesi vuoden 2013 Habitaresta? Kenen osasto oli eniten omaan makuusi?

Share:

4 kommenttia

 1. En niinkään etsinyt näyttävintä osastoa. Mutta paljon uusia loistavia materiaaleja, hyviä oivalluksia kohti ekologisempaa kulutusta ja pieniä hiottuja yksityiskohtia. Tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! :) Olit löytänyt hienoja juttuja. Itse keskityin lähinnä osastojen visuaalisiin ilmeisiin ja siitä tuo laimeus.

   Poista
 2. Mä olen samaa mieltä -voisi olla vähän enemmän. Voisi myös auttaa, jos Habitare messut vanhaan tyyliin taas alettaisiin järjestää vaan joka toinen vuosi.

  Mukavaa lauantaita

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myöskin sen kannalla, että messuilla olisi varmasti enemmän annettavaa, jos ne järjestettäisiin vain joka toinen vuosi. Mukavaa päivää sinne!! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig