2013/06/02

Koska elämässä täytyy olla vähän pinkkiäRakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä. Tiedän, että nuo ovat värejä, jotka jakavat mielipiteet. Tuo Victoria's Secretin kassi on niin herkku. Sain kaveriltani New Yorkista tuliaseksi/syntymäpäivälahjaksi ihania juttuja, esittelen ne teille huomenna. Viikonloppuna on nautittu helteestä sekä ystävien seurasta, juotu pinkkiä skumppaa, laitettu pihaa vaaleanpunaisissa saappaissa, luettu pinkkitekstistä sisustuslehteä ja sommiteltu vaaleanpunaisia tekstiilejä.Uusimmassa kesäkuun Divaanissa oli hyvä juttu vaaleanpunaisen värin salonkikelpoisuudesta. Perinteisestihän vaaleanpunainen on nähty pikkutyttöjen prinsessavärinä, mutta nyt jopa designpiirit ovat sen hyväksyneet, sillä vaaleanpunaista (tai lohenpunaista, joksi useat design-tahot sitä kutsuvat) saa tunnetuihin klassikkotuotteisiinkin, kuten PH5-valaisimeen. Oli niin tai näin, mielestäni tuollainen herkkä vaaleanpunainen on mitä mainioin sisustusväri. Tykkään siitä pieninä ripauksina, se sopii niin upeasti yhteen beigen, valkoisen, harmaan, mustan ja oliivinvihreän kanssa, jota värejä meiltä kotoa löytyykin. Vaaleanpunainen jotenkin aina onnistuu olemaan se piste i:n päälle, se raikastaa nuo maanläheiset värit ja tuo sisustukseen ripauksen sitä jotain.

Mikä on oma suhteesi vaaleanpunaiseen ja pinkkiin? Millaisia tunteita sinussa nuo värit herättävät?


Share:

26 kommenttia

 1. Olin himpun riemuissani tuosta samasta lehtijutusta, väri kuuluu omiin lemppareihin myös. Meiltä sitä löytyy aina jossain muodossa, tyynyissä, astioissa, lastenhuoneessa, milloin missäkin. Samaiset saappaat samaisessa värissä ovat munkin ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ollaan siis samoilla linjoilla. Vaaleanpunainen on parasta! :)

   Poista
 2. Vaaleanpunaisen Hunterit on todella suloiset!
  xx J

  VastaaPoista
 3. Kyllä, pieninä ripauksina vaaleanpunaista pitää olla ;). Nyt sitä on yhdessä tuolissa ja kukissa :).

  VastaaPoista
 4. Mä niin rakastan pinkkiä ja vaaleanpunaista! Mulle tuo väri tuo hyvänolon! :) Mies ei kuitenkaan kuulu pinkin rakastajiin, joten meillä väriä on pieninä yksityiskohtina vain. Mä toki maalaisin talonikin sillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Täällä sama homma, mutta vaaleanpunaiset yksityiskohdat kyllä riittää mulle. :)

   Poista
 5. Ripaus hempeää vaaleanpunaista löytyy tällä hetkellä sisustuksesta, jotenkin se kivasti pehmentää yleisilmettä. Ja löytyy myös tuo samainen pinkki kassi ja niitä VS:n ihanuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIhi. Ihania tuoksujuttuja sieltä paljastuukin, kerron niistä tarkemmin huomenna!! :)

   Poista
 6. Mä oon aina säästänyt nuo ihanat kassit reissuiltani ja sitten Hietsun kirpparilla kamoja myydessäni pakkaan ostajille niihin ostoksia... Ihania 'en ikinä luovu tästä kassista' huudahduksia kuultavissa :) Nuo VS kassit vaan levittää iloa, pinkki on aina pinkki! :)

  VastaaPoista
 7. Pinkki kiehtoo tällä hetkellä ja olen sitä yrittänyt meille ujuttaa, mutta ei ole vielä onnistunut muuta kuin kukkien muodossa. Joku tosi vaalea hempeä pinkki voisi käydä, koska kirkas pinkki ei sopinut. Ihanat kumpparit!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile sitä hempukkaa vaaleanpunaista! :) Se sopisi varmasti teille harmaan ja valkoisen kaveriksi!!

   Poista
 8. Pinkki on ollut aina lähellä sydäntä varsinkin vaatepuolella! Sopii mun ihonväriin aika hyvin kun sit taas hempeän vaaleanpunainen ei!!

  Jenkeissä asuessani sisustin mun vessan ihan pinkiksi ;) HIH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, pinkki vessa! Kuulostaa upealta, oikea tyttöjen valtakunta. :)

   Poista
 9. Täytyy kommentoida tuota lohenpunainen-juttua. Se kun on ihan eri väri kuin vaaleanpunainen - ja tuo epäloogisuus ärsyttää sisustuslehdissä! Vaaleanpunainen, pinkki ja lohenpunainen kun ovat kolme aika eri sävyä. Myös "hento pinkki" on hassu ilmaisu, kun sillä tarkoitetaan vaaleanpunaista.

  Kiva väri, mutta ei meidän kodissa. Pukeutumisessa käytän, mutta mies ei ihan lämpene sille sisätiloissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja! Lohenpunainen on tosiaan vähän persikkaisempi, mutta monesti sitä myös käytetään (miesten keskuudessa) silloin kun ei haluta myöntää käyttävänsä vaaleanpunaista. :)

   Poista
 10. Toimii. Mun ns. luottovärini on useana keväänä ollut vaaleanpunaisen ja pinkin eri sävyt. Se vain (kuten lähes kaikki värit) sopii mustavalkoiseen maailmaani... :D

  Eikä edes Mixu ole kurtistellut kulmiaan noille väreille. Ehkä hän tietää, että väripilkut ei meillä montaa hetkeä ole.

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia ja hyvänmielen värejä, ai että on ollut ikävä tänne blogimaailmaan jo viikossa kun muuttohässäkkä alkaa olla vihdoin ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit takas! Laita ihmeessä pian kuvia teidän ihanasta väliaikaiskodista jooko!! :)

   Poista
 12. Pinkkiin en ehkä enää lämpene, mutta vaaleanpunainen pienessä määrin on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuksessa (ja pukeutumisessakin) on itsellä sama linja, mutta tuollainen pinkki kassi, laatikon pohja, leikkokukat jne. saattaa olla pinkkikin! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig