2013/06/10

Retkahdus renttuun

 

 Yksi parhaimista puolista kesässä on ilmaiset leikkokukat! Koiranputket ja rentunruusut nappasin mukaani pellonlaidasta, kun kävimme Maijan kanssa koirapuistossa. Upeat ilmat tulevat ovat veroittaneet hieman postaustahtia ja tulevat postauksia tulee varmaan näin kesän aikana muutenkin olemaan vähemmän. Tulen kyllä päivittämään blogia, mutta uskon, että suurin osa lukijoistakin kirmaa kesälaitumilla tai lekoilee laiturinnokassa. Ai niin! Ja ihana matto, josta kerroin jo aikaisemmin Sä oot silkkii-postauksessa, on saapunut. Matto on aivan ihanan pehmeä ja selkeästi Maijan lempipaikka.

Luetaanko siellä ruudun toisella puolella paljon blogeja myös kesällä?


Share:

16 kommenttia

 1. Vau, ihanat sävyt! namskis! Luonnon kukat on niin kauniita...<3<3 Nuo piipulakukat taitaa olla lupiineja, horsman kukka on rentun ruusu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Totta, olen ihan toivoton noiden kukkien ja kasvien kanssa :D Oli mitä oli, upeita ovat!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kauniita kukkia.
  Mä luen kesällä blogeja ihan yhtä paljon, mutta oon itse huomannut, et kävijämäärät on pienentyneet samaa tahtia kuin kelit on parantuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIh. Samaa olen huomannut, kävijämäärä on pienentynyt jollain neljänneksellä! :) Ei se mikään ihmekään ole, kun kelit on niin upeat :D

   Poista
 3. Luonnonkukat ovat niin ihania! Naulan kantaan. :) Itsekin poimin niitä viimeksi lauantaina kotiin maljakkoon. Haluaisin "istuttaa" meidän mökille lupiineja, mutta se on kuulemma niin jäätävä lisääntymään että sitä olisi pian kaikki paikat piukassa (en kyllä tiedä haittaisiko sekään ;)). Tyydyn siis vain napsimaan sitä välillä niityiltä ja pellonreunoista maljakkoon minäkin. Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin olen mäkin tuosta kasvista lukenut! Ongelma on vain siinä sitten, että se valtaa alaa päivänkakkaroilta jne. ja rikkoo ekosysteemiä. Kaunis ja viekas kasvi.

   Poista
 4. Hih, mä olen kukkahoroskoopiltani juurikin horsma (rentunruusu). ;) Täällä päivittäin blogeja luen, vaikka olenkin useiden seuraamieni blogien osalta jäljessä useamman postauksen. Päivittelen omaakin, mutta jos näin kesäaikaan on mieluummin ulkosalla niin annan itselleni siihen luvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Sullahan oli se horoskooppi silloin blogissasi. Noin se pitää mennäkin, jos huvittaa mieluummin olla ulkona, niin sitten siellä eikä sisällä koneen ääressä. Onneksi kuitenkin myös ulkona voi olla koneen ääressä :)

   Poista
 5. Pakko ehtiä kyllä itsekin hakemaan näitä luonnonkukkakimppuja, ihan parhaita! Kesemmällä yhdelle läheiselle pellolle syntyy sellanen kukkaketo, että oksat pois. Kävin viime kesänä salaa nappaamassa yhden kimpun.. ihania <3

  VastaaPoista
 6. Hienoja kukkia! Luonnonkukat on näin kesällä parasta!

  Kyllä mulla tulee blogeja luettua näin aamuisin samalla kun aamukahveeta nautin. Luulen, että sitten kun jäädään kesälomalle koko perhe, niin ei ehkä samallatavoin tule luettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, varsinkin reissun päällä tuskin tulee ja mökillä meillä ei ole nettiä niin siellä ei ainakaan. :)

   Poista
 7. Ihana makkari. Muistatko tuon seinän maalin värisävyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Seinä on maalattu kalkkimaalilla, Kalklitir, sväy San Saccaria. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig