2013/06/17

Punahuulet ja ensimmäinen päivän asu


Kuukausittaiseen kauneusrutiiniini kuuluvat ripsihuolto sekä akryylikynsien huolto. En voi käyttää tavallisia kynsilakkoja, sillä niissä on formalehydiä, jolle olen allerginen: siksi tuolla akryylillä saa kestävän ja allergikollekin sopivan lopputuloksen. Yleensä otan ranskalaisen lakkauksen, mutta tänään uskaltauduin kokeilemaan kesäkynsiä ja tuollaista kultaista glitteriä! Bling Bling!


Aikas päheät eikö vain? ;)

Ripsien pidennyksiin olen ollut koukussa jo pari vuotta, varsinkin aamuisin on ihana, kun meikit on valmiina päässä heti kun herää ja sateellakaan ei tarvitse pelätä ripsivärin valumista. Todellista arjen luksusta sanon minä. Useissa paikoissa nuo huollot maksavat maltaita, mutta olen löytänyt itselleni todella hyvän ja kohtuuhintaisen paikan, jossa laitatan ripset, kynnet ja joskus myös hiuksetkin.


Käyn Kampin lähellä sijaitsevassa Zaza-studiossa aina "kuukausihuollossa": keskeinen sijainti, hyvä työnjälki ja kukkarolle sopivat hinnat tekevät paikasta itselleni mieluisan. Heillä on esimerkiksi ripsihuoltoon hyvä systeemi: huollon hinta määräytyy huoltovälin (2, 3 tai 4 viikkoa) eikä tuntiveloituksen mukaan. Näinollen et maksa turhasta, eli siitä, että hitaampi tekijä voi veloittaa enemmän. Itse huollan ripset 4 viikon välein ja se on mulle hyvä tahti, huollon hinta on heillä tuolloin 55e. Zaza-studiossa on eräs nuori vietnamilainen tyttö, joka tekee todella huolellista jälkeä, suosittelen. Ja jos teitäkin alkoi himottamaan kesälookin freesaus akryylikynsien tai ripsenpidennyksien muodossa, tarjoaa Zaza -studio lukijoilleni -10% alennusta jo edullisita hinnoista! Ajan voit varata puhelimitse ja mainitse varatessasi koodi: SannaInspired.


Sitten vielä blogini ensimmäinen päivän asu -kuva. Päälle pääsi uusi Lindexin valkoinen peplum pitsipaita sekä Zaran tummansiniset pillifarkut. Lämmittämään otin Zaran bleiserin kultaisilla yksityiskohdilla ja veskana uusi Louis Vuittonin Noe. Ainakin ensimmäinen käyttökokemus oli hyvä ja ajattelin esitelle laukkua joskus tarkemminkin, kun sitä oli toivottu. 

Loppuun vielä päivän kevennys.


 No on se söpö. <3

Mukavaa viikonjatkoa, kohtahan se on juhannus!

Postaus on toteutettu blogiyhteistyönä.
Share:

31 kommenttia

  1. Iik, senkin kaunotar! <3 Eihän sinun kanssa kehtaisi näyttäytyä tällainen pöljäke, kun oot niin nätti. Ja joo, se oli ensimmäinen ajatus kun näin kuvasi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No jopas oli paksua! :D Mutta kiitos: mulla on vaan hyvä kamera ;)

      Poista
  2. Kauniit on kynnet! Itsekin olen "koukussa" ripsienpidennyksiin jo toista vuotta. Ei omissa ripsissäkään mitään vikaa ole, mutta noiden pidennyksien helppous on vaan omaa luokkaansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nämä ovat kyllä hauskaa vaihtelua! Ripset on kyllä ihan huiput, onkohan mulla vanhana mummonakin sellaiset? :D

      Poista
  3. Pidin itsekin ripsiä jonkun aikaa, mutta nyt tauon paikka. Oli ne vaan helpot, mutta lasten kanssa piti varoa; joskus tytöt pääsivät repäisemään ripsiä pois. Se sattui :D kaunis olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Hassuja lapsia. :D Varmasti sattui! Itse kanssa saatan välillä nyppäistä jonkun pois, jos on tippumassa. Kiitos! :)

      Poista
  4. Voi hitsinvitsit mua himottais taas ottaa nuo ripset! Olin jo vähän ninkun tuumaillut, että otan heti kesäkuussa, kun ne on niiiiin helpot, mutta olen nyt sitten säästellyt seteleitäni. Kiitos tuosta paikkavinkistä...se menee korvan taakse :)

    Kauniit on myös kynnet ja koko lyyli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Siitä vaan!! Varsinkin kesällä kätsät kun ei tarvii miettiä uimisia sun muita.. :)

      Poista
  5. Ihana juttu! <3 Ja sulla on niin ihanat hiukset! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat blingbling kynnet!! Olet kyllä kaunokainen! :) Ja ihana söpistelykuva tuo vika! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana kaunis Sanna <3 Ja niin hauska tuo viimeinen kuva :)))

    VastaaPoista
  8. Upeat kynnet, upeat ripset! Haluisin itekin kokeilla ripsiä, kun palaan työelämään. Mutta mitenköhän ne toimivat silmälasien kanssa... Olet kaunis!:) Ja söpö on tuo viimeinenkin kuva.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina! :) Jos ottaa lyhyen version noista pidennyksistä, niin varmasti käy lasienkin kanssa.

      Poista
  9. No onhan se söpö! :D Ihan mieletön kevennys.
    Ja on muuten päheet biusat, kulta on hyvä. Ja ripset myös on ihanat. ja kokoNAINEN on kaunis. <3

    VastaaPoista
  10. Hei kaunotar, mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus ja ihanat kynnet :) Oletko kokeillut Zoyan tai Kure Bazaarin kynsilakkoja? Ovat aika ekokamaa eivätkä sisällä seuraavia aineita: toluene, formaldehyde, DBP (phthalates), camphor. Kynsilakkahan ei voi oikeastaan koskaan olla täysin luomu, koska värit eivät pysyisi kynsissä, mutta 85%:sti voi! Mun blogissa on tästä juttua :) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/2013/02/kynsilakka-armeija.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! :) En ole kokeillut kyseisiä lakkoja, tosin olen muutamaa muuta, kuten Lumenen lakkoja, joissa ei ole formalehydiä, mutta ne pysyvät omissa kynsissäni todella huonosti. :/ Varmaan tarvittaisiin ne myrkyt, jotta ne pysyisivät paremmin. Lisäksi mun työssä on aika paljon kaikkea kynsiä kuluttavaa, pakettien avaamista yms. joten kynnet joutuvat todella koville, siksi on kätevät nämä akryylit. :)

      Poista
  12. Ihana asu! Ja kaunis nainen! Minulla oli myös ripsipedennykset, mutta tulin allergiseksi liimalle reilun puolen vuoden käytön jälkeen... Ois ne vaan niin helpot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi voi, höh :/ Onkohan noissa liimoissakin eroja? Itse olen helposti alleginen kaikelle, mutta näille onneksi en: ovat olleet jo pari vuotta eikä mitään oireita ole tullut.

      Poista
  13. Minkä pituinen olet? :) Olen itse 162cm ja tuollainen LV Noe isossa koossa on ollut pitkään ostolistallani... En kyllä tiedä näyttäisikö laukku hyvältä päälläni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Olen 168cm. Enpä ole ajatellut, että pituudella olisi tuon laukun kanssa väliä, koska hihnakin on säädettävä! :) Rohkeasti vaan LV:n liikkeeseen testaamaan.

      Poista
  14. Minkä hintainen oli tuo LV laukku?

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig