2013/06/19

Huomenta


Huomenta!

 Tänään olisi niin mieli tehnyt kellon soidessa kääntää vain kylkeä ja ottaa tuo karvakaveri kainaloon. Ei auta rimpuilla vastaan, vielä olisi 6 työpäivää ennen loman alkua. Lomaa on kyllä odotettu ja se tulee todella tarpeeseen. Eilen oli tosi haipakka ja antoisa päivä, aamulla olin Kvadratilla katsomassa matto- ja kangasnäytteitä, siitä pikaisella lounaalla, pari sisustusliikettä, asiakastapaaminen, työpäivä ja illalla vielä sain kunnian tutustua Modernisti Kodikas-blogin suloiseen Kerttuun! Kävimme Tornissa skumpalla ja rupattelimme niitä näitä, oli tosi hauska tavata tuo ihanien kirjoituksien takana oleva syvällinen ja säihkyvä nainen. Illaksi lupaan kuvasarjaa meidän pikku visiitistä Helsingin kattojen yllä. 

Ihanaa keskiviikkoa höpönassut!
Share:

14 kommenttia

 1. ihana kuva. Kertakaikkiaan!!! Ja tsemppiä viimeisiin työpäiviin ennen lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihana kuva. Kerro nyt vielä mulle miten Maija on AINA noin valkoinen ja hohtavan puhdas. Meillä on Maijan kollega Coton poika ja parta on aivan rusehtava, samoin tassut ei pysy yhtä päivää valkoisina vaikka kuinka pestään sinisella shampoolla joka on tarkoitettu valkoisille koirille. Ihana Maija ja todella hieno blogi! Terveisin nim. kloriteako seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Maija kiittää! :D En osaa tarkemmin sanoa, Maija on aina valkoinen ja lenkilläkin usein kysytään, että kuinka usein pesemme sitä.. mutta tosiaan oikeastaan aika harvoin, joskus jopa kerran puolessa vuodessa.. Maijan turkki taitaa olla vain luonnostaan tuollainen. :) Eli ei tarvita kloritea. Ihania nuo cotonit, oikeita mussuja <3

   Poista
 3. Tsemppiä viimesiin päiviin! On se ihana tunne kun loma vihdoinkin alkaa ja voi tehdä ihan mitä haluaa ilman kiirettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Meillä on tosin loma aika hienosti buukattu täyteen kaikkea, mutta eiköhän sitä haahuilu aikaakin löydy ;)

   Poista
 4. Enää muutama päivä ja sitten se loma koittaa!! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita sanoja, kiitos ihana! Oli niin huippua nähdä! Täällä vielä junaillaan kotiinpäin. Pikkupyrähdys enää ja sitten alkaa loma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ole hyvä! Niin oli!! Ihanaa lomaa sulle, huomenna koittaa sulla kesälaitumet :)

   Poista
 6. Hyvää lomaa täältäkin ja aivan ihana kuva teistä kaunokaisista! :)

  VastaaPoista
 7. Oli varmasti ihanaa!:) Miten mukava kuulla, että ihmiset ovat löytäneet ystäviä bloggaamisen kautta, mikä sen parempaa!:) Ihanaa juhannusta! :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig