2013/06/03

Kesä tuoksuu kirsikoilta





Ajattelin tulla huikkaamaan vaan näistä ihanuuksista, mitä kaverini toi Nykistä, kiitos! :) Tuleva kesä tulee siis tuoksumaan kirsikoilta ja persikoilta, sen verran herkut nämä tuotteet olivat että pääsivät heti käyttöön. Nam! Voikohan näitä syödä? 

Makeaan settiin kuuluu suihkugeelin ja vartalovoiteen lisäksi tuollainen kevyt tuoksu, joka onkin hyvä juttu kesäksi kun hajuvesiä ei kai saisi auringossa pahemmin käyttää.

Oletko sinä päässyt vierailemaan Victoria's Secretillä ja mitä tarttui matkaan? Itse en ole tuolla putiikissa koskaan päässyt käymään, mutta näiden herkkujen perusteella ehdottomasti pitäisi.

Share:

16 kommenttia

  1. Ihanaa värien sinfoniaa, tosiaan herkulliset ja voi vaan kuvitella tuoksun, ihanat tuliaiset.

    VastaaPoista
  2. Minä onnentyttö pääsin Victoria´s Secretiin pari vuotta sitten kesällä. Matkaan tarttui monessakin otteessa yli-ihania rihmankiertämiä. Montakohan yökkäriäkin sieltä tuli hamstrattua..:)?! Kosmetiikka tosin meni multa silloin ihan ohi.

    VastaaPoista
  3. Minä tilasin häitä varten alusvaatteita ja vähän muutakin Victoria´s Secretilta viime vuonna. Toimi kyllä ihan moitteettomasti silläkin tavoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko ne silloin Jenkeistä? Eli tullit ja verot päälle?

      Poista
  4. En ole vuosikausiin alusvaatteitani/oloasuja muualta hankkinutkaan enää, sporttijuttuja lukuunnottamatta. Se oli 'rakkautta' ensi visiitistä :) Taisin jostakin lukea että olet suunnittelemassa matkaa Dubaihin (?), sieltäkin löytyy VS... Happy shopping :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sinne olisi tarkoitus suunnata ainakin näillä näkymin! En malta odottaa!! :)

      Poista
  5. Oih! Vielä ei ole päässyt hypistelemään tuohon putiikkiin, mutta haavelistalla on! :)

    VastaaPoista
  6. Käytän nykyisin vain luonnonkosmetiikkaa, joten ohitan putelihyllyt, vaikka aika herkullisiahan nuo tuotteet ovat :) Toukokuiselta Miamin reissulta tarttui mukaan neljät bikinit ja pari paitaa sekä alusvaatteita aikamoinen läjä. Tosiaan nykyisin Dubaissakin on VS niin ei tarvitse lähteä Jenkkeihin asti :) Siellä tuli vierailtua viime vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo luonnonkosmetiikan käyttö olisikin ihan huippujuttu, itse suosin omissa ostoksissani lushia, suolaa nassunpesussa ja mineraalimeikkejä. Moni luonnonkosmetiikka aiheuttaa vaan valitettavasti allergiaa kun olen niin herkkis. :)

      Poista
    2. Mullakin on mennyt aikaa ja rahaa siihen, että olen löytänyt itselle sopivat tuotteet, edelleen tulee välillä vikaostoksia. Ongelma on lähinnä kasvojenhoitotuotteissa, vartalolle tuntuu sopivan lähes mikä tahansa. Mutta olen kyllä vaihtanut hammastahnaa myöten kaiken luonnonkosmetiikkaan, joten jos kaipaat joskus vinkkejä niin autan mielelläni :) Blogissani onkin muuten juuri nyt juttua kosmetiikasta :)

      Poista
    3. Toi on kyllä totta, että vartalolle sopii paremmin kaikki mutta nassu on herkempi. Tee hei ihmeessä postauksia noista tuotteista!! Tulenkin sinne katsomaan mitä oot laittanu :)

      Poista
  7. Itse pääsin käymään New Yorkin reissulla Victoria´s Secretillä ja voi kun se oli ihana paikka :) Ja nuo tuoksut ovat kyllä ihastuttavia ja niitäkin löytyy niin montaa erilaista :) Itsekin ostin pikkusiskolle kolmea erilaista tuoksua, kun en osannut valita parhaimman tuoksuista :D

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig