2013/06/20

Lexington Casual Luxury


”Kuvittele, että olet Hamptonissa kauniina kevätpäivänä, magnoliat kukkivat ja raikas merituuli tuntuu ilmassa samalla kun aurinko lämmittää sinua. Ajattele sitä tunnetta ja tuoksua, mikä tulee vastasilitetystä puhtaasta paidasta tai pyykkinarulla kuivatetuista vastapestyistä lakanoista. Ajattele sitä tuoksua, mitä rakastat eniten. Niin teimme mekin luodessamme ensimmäisen tuoksusarjamme naisille ja miehille.”


Näiden sanojen siivittämänä sain ihanan kutsun Lexingtonin uutuustuoksun lanseeraustilaisuuteen sisustusliike Saliin. Nyt kyllä osui ja upposi, sillä Lexington on yksi lempibrändeistäni, mitä kodin tekstiileihin ja pientavaroihin tulee. Tarjolla oli kuohuvaa ja mansikoita sekä macaron -leivoksia, suloisesti sekä miehen että naisen tuoksuun sointuvissa väreissä. Tyylikäs sisustusliike Sali tarjosi kyllä tunnelmalliset puitteet tilaisuudelle. 


Pääsimme nuuhkimaan uutuustuoksuja sekä naisille että miehille ja tykästyin kovasti tuoksuihin! Yhdessä Lexingtoniin myös hurahtaneen, Jonnamaista -blogin ihanan Jonnan kanssa fiilistelimme tuoksuja, taisi olla meidän molempien makuun tuo ihana raikas uutuustuoksu.


Samalla ollessani noin ihanassa sisustusliikkeessä, en voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni, ja tein kotiinikin pienen hankinnan (ja vielä -50% hintalapulla varustettuna). Vinkkinä on, että se löytyy yllä olevasta kuvasta.. Joko arvasit? ;)


 Siihen ja tuon meille bloggaajille annetun lahjakassin (iik!) sisältöön palaankin sitten juhannuksen jälkeen tarkemmin, sillä nyt on pakko mennä laittaa kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata nokka kohti mökkimaisemia. 

Blogi hiljeneekin juhannukseen asti, joten toivotan oikein rentouttavaa, ihanaa ja nautinnollista juhannusta kaikille!
Share:

6 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig