2017/05/30

Sisustusrintamalla tapahtuuKotiin on saapunut tässä lähiaikoina niin sohvaa kuin mattoakin -nämä itseasiassa ovat molemmat huonekaluja, jotka tilasin valmiiksi meidän uuteen asuntoon. No, katsomamme uuden asunnon kanssa kävin vähän sitten ikävämmin ja kerronkin asiasta teille tarkemmin myöhemmin, mutta en malttanut olla vilauttamatta näitä ihanuuksia, joita kotiin on nyt tullut.


Klassinen Howard-sohva vaalean pellavan sävyisellä kankaalla kuvaa ehkä eniten sitä tyyliä, johon suuntaan olen enemmän alkanut mennä: klassista, ajatonta ja arvokasta. Edelleen rakastan skandinaavista minimalismia, mutta jotenkin tietty ylellisyys ja eurooppalaisuus viehättää sisustamisessa tällä hetkellä. Ensi viikolla saadaan vihdoin myös Flosin kattokruunu olohuoneeseen, se onkin odottanut asentamista jo viimeiset pari kuukautta!


Myöskin jalkojen alla on uutta ja pehmeää. Meidän rakkaustarina tämän maton kanssa alkoi aikalailla kaksi vuotta sitten. Saatatte muistaa kahden vuoden takaisen messukohteeni Lakkalaineen Vantaan asuntomessuilla? Kohteen eniten kysytty kysymys on ehdottomasti ollut, mikä matto on olohuoneessa ja makuuhuoneessa. 


Tässä kaikille yhteisesti vastaus: Jabin Diva-matto, jota saa useassa sävyssä ja koossa. Matto muistuttaa paljon nyt jo blogimaton maineeseen noussutta VM-Carpetin Hattaraa, mutta on ominaisuuksiltaan julkitilakäytön kestävää. Tarkempaa postausta sekä matosta, sohvasta että hautautuneista asuntohaaveista on kuitenkin tulossa myöhemmin, mutta tässä hieman esimakua siitä, missä sisustusrintamalla mennään.

Share:

18 kommenttia

 1. Näyttää niiin muhkean mukavalta :).

  Harmi tuo asunto, mutta kyllä se oikea sieltä osuu kohdalle 🙏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja mukava onkin! No eikö vaan, aina tällaiset takaiskut harmittaa hetken, mutta nyt on jo ihan muut kuviot mielessä :D

   Poista
 2. Todella kaunis, ylellinen, kutsuva ja harmoninen kokonaisuus! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna, kiteytit juuri sen, mitä olenkin tavoitellut! :)

   Poista
 3. Sohva on ihan mielettömän upea. I love it. Kiitos sinun ja Lauran olen viime aikoina pohtinut erityisen paljon omaa sisustustyyliäni. Pidän valtavasti teidän tyyleistänne ja klassinen tyyli on kiehtonut minua aina. Muistan jo nuorena ihastelleeni tv:stä klassisia koteja. Minäkin lähden viemään omaa sisustustamme klassiseen suntaan, boheemilla otteella. Kiitos tästä johdatuksesta.

  Ja ikävä kuulla, että asuntoasiat eivät luistaneet ihan niin, kuin olisi pitänyt. Mutta se oikea koti tulee kyllä kohdalle, kun on sen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Oman sisustustyylin pohdinta auttaa ainakin siinä, että tekee sitten vähemmän niitä hutiostoksia kotiin. Tyyli myös elää ajan kanssa, mutta oma tyyli on aina ollut vaalea ja moderni, välillä skandinaavisemmilla mausteilla ja välillä romanttisella jne. Klassinen ja boheemi kuulostaa hyvältä yhdistelmältä! :) Tulee heti mieleen Malene Birgerin tyyli, joka on juuri sellainen, kannattaa kurkata vaikka googlesta.

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus. Täälläkin tekisi mieli pyöräyttää matto ja sohva uusiksi, mutta odotellaan nyt ensin uuden talon piirrustusten valmistumista, jotta näkee mittasuhteetkin paremmin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Varmasti kannattaakin odotella, että ei tee sitten hutiostoksia. Itse puolestaan ostan eka kalusteet ja mietin sitten, mikä asunto olisi niille sopiva :D Tyylinsä kullakin.

   Poista
 5. Upea sohva ja koko huone :) klassinen sisustus on kyllä nyt niin pinnalla, eikä suotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Klassisella tarkoitan nimenomaan muuta kuin maalaisromanttista, joka on mielestäni ollut pitkään jo pinnalla. Se klassinen tyyli jota tavoittelen, ei ehkä ole niin pinnalla nyt?

   Poista
  2. Minusta taas tuntuu että tällainen klassinen tyyli taas on pinnalla, vai johtuukohan se siitä että itse on alkanut siitä niin paljon pitämään ja huomioi siihen liittyvät tyylit ja postaukset erityisesti.

   Poista
 6. Se on juuri niin kaunis kuin ajattelinkin! Onnea ihanasta hankinnasta ja toivottavasti sisustusuudistus piristää asuntokuvioita. <3 Mietin, miksi sohva sopii teille niin hyvin, mutta se johtuu tietystä romanttisuudesta. Teillä kun on jonkin verran hempeitä ja tyttömäisiä elementtejä muutenkin muun muassa vaaleanpunaisina yksityiskohtina, niin howard jatkaa sitä linjaa tosi luontevasti ja nätisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja todella hyvä pointti, kiteytit juuri sen mitä en ole itse ehkä nähnyt, mutta se on ulkopuolisen silmin helpompi sanoa! t. paatumaton romantikko :D

   Poista
 7. Wow!! Ihana sohva ja mikä matto, upea! <3 pakko käydä vepsäläisellä tutkimassa kun netistä en löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Vepsäläisen myymälöistä pitäisi maton mallipaloja löytyä ja jos ei, niin laita minulle suoraa viestiä niin laitetaan mallipaloja sulle suoraan kotiin. :)

   Poista
 8. Lakkalaine oli mun iso suosikkini! Niin upeaa työtä että jokainen yksityiskohta oli kohdallaan :) Haaveilen Lakkalaineen olohuoneen sohvista tuon maton lisäksi, joten kysyisinkin mitä mallia ja väriä ne olivat ja vieläkö samanlaisia voisi löytää? Kiitos ihanasta blogistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eva! <3 Sohvat ovat Interfacen Blues, kangas dalai 07, kyllä ne ovat vielä valikoimissa! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig