2017/05/23

Ihan lomalla


Olen ollut lomalla ja niin todella lomalla, että yritin paluulennolla zoomata sormillani paperista karttaa iPadin tavoin. Ehkä osuutensa asiaan oli myös samppanjalla, joka blogiani lukeva Finnarin lentoemäntä tarjosi meille - kiitos vielä tästä ystävällisestä eleestä, piristit paluumatkaamme hurjasti! 


Jos joskus kunnon irtiotto tulee todella tarpeeseen, niin tämä loma oli kuin kymppi tikkataulussa (onko tällaista sanontaa edes, lomalla olevat aivoni ei tiedä :D). Palaan Madeiran lomatunnelmiin tarkemmin myöhemmin, mutta sanottakoon, että onnistuneesta matkakohteen valinnasta kertoo ainakin se, että aloimme katsomaan kohteen loma-asuntotarjontaa heti parin päivän vierailun jälkeen. Aivan mieletön lomakohde, joka hurmasi monipuolisuudellaan meidät molemmat -vahva suositus!


Tänään vietän syntymäpäiviä ja varmistuakseni itseä miellyttävistä kukista, pääsin valitsemaan nämä kaunottaret itse. Pioneja olenkin jo odotellut maljakkoon ja vihdoin niitä saa kaupasta. Päivän kruunasivat kukkien lisäksi puhtaaksi siivottu koti (kiitos Freska*!) sekä kainalossa viihtyvä ja kovasti ikävöity Maija-koira -parasta!

*siivouspalvelu saatu

Share:

8 kommenttia

 1. Paljon onnea! Täällä kans vietetään syntymäpäivääni ja kävin ostamassa pionikimpun itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini, onnea sinnekin! <3 Pionit ovat nyt parhaimmillaan, ihanaa! :)

   Poista
 2. Oi pioneita ja oi tuo maljakko. Mä kärsin täällä raskaushormoneiden pehmittämistä aivoista. Seisoin eilen keskellä kauppaa varmaan viisi minuuttia ja mietin mitä siellä oikein tein. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kuulostaa tutulta ja itsellä ei ole edes niitä raskaushormoneita syyttäminen :D

   Poista
 3. Onnea! Täällä vieteltiin perjantaina synttäreitä, mutta kukkia en voinut ostaa, kun kaikki maljakot oli jo pakattu. ;)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea Sanna ja mukavaa, että oli onnistunut loma. 😊

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig