2017/05/01

Hotellifiilistä kotiin Fretten tuotteilla

Toivottavasti siellä on Vappua vietetty mukavissa merkeissä! Täällä on pidetty niin sanotusti vappuperinteistä kiinni ja levätty flunssaa pois kaveribrunssin sijaan. Sama tarina toistui viime vuonnakin, olin sillonkin sängyn pohjalla, vaikka meidän piti viettää toukokuun ensimmäistä Tukholmassa. Toivottavasti nyt olisi taas sairastelut vähäksi aikaa tässä, taidanpa hakea tältä istumalta sinkkikuurin vastustuskykyä parantamaan.


Mikäs sitten olisikaan parempi tapa aloittaa rentoutumisviikko, kuin home spa:n luomisella kotiin flunssasta toipuessa? Sain blogiyhteistyön tiimoilta upeat Fretten pyyhkeet Delfino -shopin kautta täydentämään pyyhevalikoimaani ja eipä voisi pyyhkeet paremmin tyyliini istua: valkoiset paksut puuvillapyyhkeet mustalla kanttauksella!


Ne joille Frette -brändi ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on italialainen, maailman hienoimpien lakanoiden ja muiden kodintekstiilien valmistaja. Vuonna 1860 perustettu Frette on yli vuosisadan ollut luksushotellien sekä kuninkaallisten residenssien valinta sen laadukkaiden, ylellisten ja kestävien materiaalien johdosta.


Fretten Hotel Collection on yksi myydyimpiä tuotteita ja nämä ihanat, paksut valkoiset pyyhkeet mustalla kantilla kuuluvat samaiseen sarjaan. Mustan kantin lisäksi valikoimissa on lisäksi valkoinen, shamppanjan sävyinen tai sininen kanttaus. Nämä pyyhkeet istuvat täydellisesti kylpyhuoneeseeni ja esimerkiksi Balmurin valkoisen kylpytakin kanssa yhteen, siinäkin kun toistuu tämä sama musta kanttaus.


Kevään tullen innostun aina tekemään pienen hemmotteluhetken kotona, joko tuossa keittiön pöydän ääressä, tai sitten kylpyhuoneessa. Talven jäljiltä iho kaipaa kuorintaa (tähän käytän Meinebase -mineraalisuolaa tai kuorintahanskoja) sekä kosteutusta. JoMalonen ylellinen vartalovoide tuoksuu pionille ja samaa sarjaa täydentää saman valmistajan käsisaippua -nämä ovat ehdottomasti lempparini. Kesän tullen hiuksiin riittää Balmainin suolasuihke, joka jättää hiuksiin merellisen tunteen. 


Näitä arjen pieniä hemmotteluhetkiä kannattaa aina luoda silloin tällöin, koska kuka meistä muuten pitäisi huolta, ellemme me itse? Hemmotteluhetki kääntää ajatukset itseen, omaan hyvinvointiin ja tuntemuksien tarkasteluun. Pysähtyminen on kiireen keskellä tärkempää, kuin itsekään aina muistaa, pidetään siis näistä hetkistä kiinni!  Ja mikäli itsekin kaipailet hotelliluksusta kotiisi, niin koodilla INSPIREDBYLOVE saat kodintekstiilejä myyvästä Delfino-verkkokaupasta 10% alennuksen! Koodi on voimassa huomiseen 2.5 asti.

Allekirjoittanut viettää tämän viikon hieman rennommin lomaillen ja vapaapäiviä viettäen. Rankka kevät on vaatinut veronsa ja ennen meidän kesälomareissua halusin ihan vain pysähtyä muutamaksi päiväksi itselleni aikaa ottaen. Meidän suurin energianlähteemme on kuitenkin se, että tunnistaa rajallisuutensa ja on aito itselleen.

Sydäntäsi et voi paeta. On siis parempi kuunnella, mitä sillä on asiaa.
- Paulo Coelho-
Share:

2 kommenttia

  1. Ihanan näköiset pyyhkeet. Pidän mielessä, kun meillä aletaan pyyhevarastoa uusimaan. Toistaiseksi meillä keskitytään näihin isoihin linjoihin. :) Pikku vinkki, terveysasiantuntijan tyttäreltä, kannattaa ottaa kuuri tai kaksi maitohappobakteereita tautien torjumiseen. Meillä katkesi talven tautikierre kuin seinään, kun syötiin kaikki maitohappobakteereita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Uskon ehdottomasti maitohappobakteerien voimaan, joskin stressini on tänä keväänä huidellut sillä tasolla että siinä ei ole sairastumista estänyt mitkään vitamiinit! Lifien puhtaan sinkin olen huomannut pitävän pahimmat flunssat loitolla, sitä aloin taas syömään kun sain toisen flunssan toistamiseen kahden kuukauden sisällä.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig