2017/03/31

Perjantain pörheät alennuskoodilla

Varmasti kellään muotia seuranneella ei ole mennyt ohi ruffle -muoti eli kaikenlaiset röyhelöt vaatteiden maustajina. Mielestäni röyhelöt tuovat kivan naisellisen lisän myöskin klassisiin vaatteisiin, joskaan en pukisi röyhelöä kuin joko ylä- tai alaosaan. Keräsin kollaasin muotoon muutamia röyhelöllä maustettuja klassisia vaatteita Booztin valikoimista. 

Kivan lisän vaatekaappiin tekisi esimerkiksi tämä Mangon valkoinen paita* tai röyhelöinen silkkipaita* vaikkapa mustan suoran kynähameen kaveriksi. Musta tunika* vaikuttaa puolestaan sellaiselta helpolta perusvaatteelta, jonka voisi pukea mustien sukkahousujen kanssa vaikkapa töihin ja näyttävämmillä asusteilla juhliin. Yksikertaisen yläosan kanssa toimisi röyhelöinen alaosa, kuten vaikkapa norsunluunvalkoinen Malina -hame* (myös tummansinisenä) sekä maltillisen klassinen Ganni-hame*.

Huomasin muuten, että osa tuotteista oli jo alennuksessa ja yli 108e ostoksesta saa alennuskoodilla WT56NJT -20% alennuksen, joten nyt kevättä kohti röyhelöiden. Itsellä lähti tuosta kollaasista muutama tuote tilaukseen (jep, kummalista kun voi itsekin näistä inspiroitua!). Toivotaan, että sain niistä mieluisan lisän vaatekaappiin ja ehkä mahdollisesti sinäkin?

*postaus sisältää mainoslinkkejä.
Share:

2 kommenttia

  1. Mä en koe röyhelöitä mitenkään päin omikseni. Tytön lipastoon on kyllä eksynyt jos jonkinmoista rimpsua ja röyhelöä. Röyhelöpeppupöksyjä on itseasiassa useammas värissä. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on musta sopivissa määrin tosi kauniita ja naisellisia, mutta ymmärrän hyvin mitä ajat takaa. <3 Lapsilla nuo on kyllä aivan supersuloisia!

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig