2017/04/02

Kotona ja kylässä video julki


Ensimmäinen osa meidän Kotona ja kylässä -sarjan videosta on nyt julki ja pääset katselemaan sen täällä. Kiitos vielä ihanalle Lauralle hyvästä keskusteluseurasta. 

Mukavaa sunnuntaita!
Share:

16 kommenttia

 1. Laadukas, mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä video.

  VastaaPoista
 2. Kiva video! Ja Sanna, sulla on ihan äärimmäisen miellyttävä tapa puhua ja keskustella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! :) Ei ole tuollainen edes koskaan tullut edes mieleen, kiitos! :D

   Poista
 3. Hyvä video ja ihana koira! Minkä rotuinen?

  VastaaPoista
 4. Hieno hieno video, hyvä te! Ja edellistä peesaten teillä kummallakin on Lauran kanssa tosi miellyttävä tapa puhua ja keskustella. Lisää lähetyksiä odotellessa...

  VastaaPoista
 5. Te olette ihania. Video oli ihana. Todella laadukkaasti tehty ja tuli ihan oikeasti sellainen fiilis, kuin olisi katsellut jotain "oikeaa" tuotettua sisustusohjelmaa. Pisteet teille kummalekin. Video oli myös todella hyvä avaamaan mulle sun blogia Sanna. En ole ollut lukijana ihan hirveän kauaa, mutta olen tykännyt näkemästäni ja tuo oman sisustustyylin avaaminen selkeytti ainakin mun ajatuksia siitä, mitä sun kuvissa on tullut nähtyä. Mä en nyt osaa ihan kaikkia ajatuksia kuvailla sanoiksi, mutta tykkäsin todella paljon, vaikka katselinkin videon hieman jälkijunassa.
  Ja niin samaistun Lauran tilanteeseen yksivuotiaasta roikkumassa jalassa (meillä hän roikkuu kameran linssissä) kuvia ottaessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni! <3 Laadukkaan videon taustalla on tosiaan mun avopuoliso Tomas, jolla on kyllä selkeästi homma hallussa. :) Ihana kuulla, että video miellytti!

   Poista
 6. Hei!
  Minua kiinnostaisi tietää, että voiko sinut palkata sisustussuunnittelujaksi meille kotiin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Toki voi, laita vain sähköpostia sanna.pankalainen@vepsalainen.com :)

   Poista
 7. Olipa aivan ihana uusi ohjelma ja todella inspiroiva ja mukaansa tempaava! Toteutus oli niin viimeseen saakka mietitty ja teidän persoonallisuutenne tuli todella lämpimästi esiin. Mahtavaa, olette huippuja!

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin myös videostanne. Rauhallinen tahti ja selkeästi puhuitte:) Tykkäsin!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig