2017/04/29

Rentoutumisviikko


Hektisen työputken sivuvaikutus on aina luonnollisesti se, että tänne blogin puolelle pääsee käymään vähemmän.  Reilun kahdeksan tiiviin työpäivän kruunasi Clarion hotellilla järjestetty PING Helsinki business festivaali, joka kokosi sisältömarkkinoijat, bloggaajat, tubettajat, mainostajat ja muut alan asiantuntijat yhteen. 


 Varsinainen tehopäivä on siis takana täynnä koulutuksia ja workshopeja  - mutta myöskin naurua sekä antoisia keskusteluja. Naurusta puheenollen, käykääpä muuten lukemassa Modernisti Kodikkaan postaus siitä, miten hän kohtasi Youtube-tähti Casey Neistatin hotellin hississä!
Näiden hetkien avulla varmasti taas jaksaa pitkään, joskin tänään varmasti askelta painaa muutama eilen nautittu ja todella ansaittu kuohuviini. Saan kyllä olla kiitollinen tästä ihanasta bloggaajien verkostosta sekä vertaistuesta, jota bloggaamisessa aina silloin tällöin tarvitsee. 


Upeat puitteet tapahtumaan tarjosin hulppea Clarion Hotelli, jonka Sky Barista avautuvat mieletön näkymä yli Helsingin. Tämä oli muuten jo toinen kerta, jolloin pääsin ihailemaan Helsinkiä näistä ikkunoista. Edellinen kerta oli Hugo Bossin kuvauksien aikaan, jossa tunnelmalliset marraskuun valot kajastivat ikkunoista -tällä kerralla pääsimme ihailemaan ikkunoista auringonlaskua.


Hektisyydestä puheenollen, ajattelinkin nyt muutaman vapaapäivän ja lomapäivän kunniaksi viettää blogissa rentoutumisviikkoa. Ajattelin jakaa teille ajatuksia rentoutumisesta, millä keinoilla pidän huolta omasta hyvinvoinnista ja mitkä tekijät arjessani auttava minua jaksamaan. En aio puhua tässä asiantuntijan äänellä, sillä näissä taidoissa minullakin on paljon kehitettävää. Siksi toivoisinkin teiltä lukijoilta keskustelua ja teidänkin vinkkejä asian tiimoilta!


Huomenna aloitamme blogin rentoutumisviikon kotona, milläs muullakaan kuin ihanalla home spa-tunnelmalla! Iso kylpyhuone on yksi asia, jota tässä asunnossa arvostan ja pääsin luomaan sinne tunnelmaa yhteistyössä Delfino -verkkokaupan kanssa.


Clarion hotellin kattoterassin uima-allas olisi ollut täydellinen paikka rentoutua business festareiden päätteeksi, mutta arvatkaa unohtiko allekirjoittanut uimapuvun kotiin? No mutta eiköhän noissa upeissa puitteissa tulee vielä uudestaankin vierailtua...
Share:

6 kommenttia

 1. Nyt täytyy myöntää, että olen niin kade. Minäkin olisin halunnut osallistua noihin PING festivaaleihin. Olen nyt kateellisena katsonut ihmisten instagram storieita. Tiedän henkilökohtaisesti, kuinka voimaannuttavia isot koulutustilaisuudet voivat olla. No, toivottavasti joku toinen kerta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Jenni! Jostain se bloggaaminen on aina aloitettava ja varmasti sinullekin koituu joku päivä mahdollisuus päästä festivaaleille mukaan! <3 Sinnikkäästi vain uskot omaan tekemiseen. :)

   Poista
 2. Oli niin ihana nähdä <3 Täällä jäädään innolla odottamaan rentoutumispostauksia!

  VastaaPoista
 3. Oli niiin kiva nähdä ja rupatella! Toivottavasti nähdään pian uudestaan 💕💕

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig