2017/04/18

Kotona ja kylässä, osa 2


Toivottavasti teidän pääsiäinen sujui rennoissa merkeissä! Itse olen huomannut, että katse on siirtynyt sisätilojen sisään entistä enemmän pihalle (tai oikeastaan parvekkeelle tässä yhteydessä). Google kuumana olen etsinyt erilaisia löhöratkaisuja meidän tulevan kodin parvekkeelle ja tarkoitus olisi esitellä niitä tarkemmin täällä blogissa vielä tällä viikolla. Omien suunnitelmien lisäksi ajattelin vinkata lempituotteeni kesäkalustevalikoimista tänä vuonna, sillä vaikka en isompaa terassialuetta nyt sisustakaan, niin kyllä olen kalustevalikoimista jo mieleiseni bongannut!

Ulkotiloihin siirtymistä ennen olisi kuitenkin aika Kotona ja kylässä -videosarjan toiselle osalle, jonka pääset katsomaan täältä. Videolla vastaamme mm. kysymyksiin meidän lempihuonekaluista, haaveista sekä unelmien kodista. Toivottavasti viihdyt taas videon parissa!

Mukavaa viikkoa!
Share:

10 kommenttia

 1. Laitoinkin jo kommenttia myös Lauran sivuille, itselläni sama lamppu haave, mutta meillä jo ruokapöydän päällä Kartellin Bloom suspension valaisin joka jo todella iso. Joten kaksi isoa valaisinta ei ehkä sovi keskenään, vaikka huonekorkeutta ja avara tila onkin. Ja nuo videot ovat ihan huippu juttu, mukavaa kuunnella teitä. Olette niin luontevia ja saatte sisustushulluuden lisääntymään. Teidän molempien blogeissa on myös kivasti niitä ihan tavallisia juttuja ja kumpikin pysyy siinä omassa sisustustyylissä�� Jään innolla odottamaan parveke ja uuden kodin sisustussuunnitelma postauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! <3 Kiitos paljon sanoistasi. Flosin kruunu on vaan niin upea, toivottavasti teiltäkin löytyy ehkä joskus paikka sille. Omani odottaa tällä hetkellä sängyn alla paketissa :-O

   Poista
 2. Hei
  Videot kivat ja onneksi jatkoa seuraa, kuten jo Lauran sivulle kirjoitin.
  Minkä firman tuote on kaunis sohvasi. Meillä on Eilersenin Howard sohva raheineen ja haluaisin ostaa uuden...
  en pelkästä ostonhimosta, vaan olen melko lyhyt ja istuinmukavuus ei minulle ole ideaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Sohva on, tai oikeastaan oli, Adean Band (se sai juuri uuden kodin). Meidän seuraava sohva on Howard.

   Poista
 3. Todella kiva video ja kiinnostavaa keskustelua teillä! Kiva kun jatkoa tulee! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että tässä oli kyllä kiva sohvalla nauttia aamukahvi ja katsoa jakso. Miellyttävät äänet molemmilla, kauniita kuin mitkä ja ihanat vaatteet. Tuo sinun kotisikim on aivan hirvittävän kaunis ja harmooninen. Kumoa itsekin pääsisi samaan, joskus ehkä :) Otitko kruunun kromisena vai messinkisenä? Tuo Lauran paita on tosi nätti.Sinulla taitaa olla vähän vastaava vämusta-valkoinen paita. Saako kysyä mistä olet/olette hankkineet. Itsellä etsinnässä vastaava. Kaunista kevättä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla palautteesi! :) Otin kruunun kromisena, koska ajattelin, että se on klassisempi valinta siten. Lauran paita on ihana! :) En valitettavasti osaa sanoa mistä se on, omani on Zarasta, viime vuoden mallistoa tosin. Kaunista kevättä myös sinulle!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig