2017/04/12

Brunssi


En tiedä millaisia pääsiäissuunnitelmia teillä on, mutta allekirjoittanut aikoo ainakin ottaa mahdollisimman rennosti. Tarkoituksena on ainakin niin Cafe Mellstenin pizzakauden korkkaaminen (lämmin suosittelu, jos siellä päin liikutte) kuin myös viettää läheisten kanssa aikaa.


Viime viikonloppuna kävimme kaveriporukalla Krog Roban brunssilla ja täysi suosittelu sille! Ravintolan kaunis miljö sekä notkuvat pöydät tarjosivat ihanat puitteet kavereiden kanssa kuulumisten vaihtamiseen. Ai että, olinkin sen tarpeessa! Välittömästä tunnelmasta kertoi se, että vuoroin pöydästä raikui nauru ja välillä itku -täyttä elämää siis.Krog Roban brunssi on ehkä enemmänkin runsas aamiainen, mutta itse löysin ainakin vatsani täyteen syötävää ja kahvi tarjoiltiin suoraan pöytiin -palvelusta plussaa! Laseissa oli kuohuvan sijaan itseasiassa talon itsetehtyä simaa, jolla saimme kilistettyä alkavan kevään kunniaksi.Välillä hieman arkisempaa asukuvaa tänne blogiinkin. Tällainen asu voisi hyvin olla mikä tahansa arkipäivä päälläni -musta kynähame, villaneule, villakangastakki, Balmuirin ihana Capri huivi* - ja tennarit! Itseasiassa tennareissa tulee oltua todella usein, sillä kävelen monesti osan matkaa töihin.


Pinterest -kansiostani voisi päätellä, että mökkikuume on taas nostanut päätään. Meidän vapaa-ajan asunto kaipaisi kovasti päivittämistä niin remontin kuin myös sisustuksen puolesta. Jahka saamme asuntoasiat muuten kuntoon, varmaan panostus alkaa siirtyä seuraavaki sitten mökin puolelle! Osa syynä tähän kuumeeseen saattaa olla myös eilinen Huomenta Suomen lähetys, jonne pääsin kertomaan hieman mökkeilytrendeistä. Lähetyksen jälkeen äitini sanoi, että hän ei tiennytkään, että olen niin kova mökkeilijä, jota annoin lähetyksessä ymmärtää -en tiennyt muuten minäkään. :D

Tulipa kova hinku päästä lämmittämään rantasauna ja pulahtamaan järveen -kyllä te tiedätte.

Share:

4 kommenttia

 1. Näyttää ihanalta. Meidän pääsiäissuunnitelmat on juuri nyt täysin auki, kun perheen pienin jäsen nosti maanantaina itselleen kovan kuumeen, joka ei ota millään hellittääkseen. Nyt kuumeen kaveriksi on tullut ikävä, voimakas yskä. :( Toivottavasti lähtisi huomenna helpottamaan, niin päästäisiin mummin notkuviin pöytiin pääsiäiseksi.
  Kiitos brunssivinkistä. Meillä on äitienpäiväbrunssi etsinnässä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, toivottavasti pieni on jo parantunut! <3 Krog olisi todellakin oivallinen paikka brunssiksi! :)

   Poista
 2. Siis mikä pizzakauden korkkaaminen Mellstenissä on? Ihan joku oma tapahtuma? Sinne pitää päästä!

  Krog Roban brunssi on tosi hyvä! Me käytiin siellä koulukaverien kanssa tammikuussa, postaus brunssista löytyy linkin takaa: https://meanwhileinlongfield.com/2017/01/08/brunssi-krog-roba-hki/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei siellä mitään sen kummempaa tapahtumaa, ainoastaan pizzauuni on taas avattu niin pakko päästä korkkaamaan! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig