2017/03/26

His style



Ajattelin nyt näin keväisen sunnuntain kunniaksi julkaista pari kuvaa miehen tyylistä, sillä useimmiten täällä vilahtelee ainoastaan omia asukuvia! En tiedä, mitä te lukijat olette mieltä, jos oman tyylin lisäksi esittelisin joskus miehenkin asuja?


En voi kieltää, että Tomasin tyyli oli yks asia, johon ensi kättelyssä ihastuin -klassinen, siisti ja tyylikäs! Yleensä värit ovat kovin neutraaleja ja suurin osa vaatteista hankitaan ihan perusliikkeistä, kuten Zarasta, mutta perustyyliä täydentää sitten laadukkaammat asusteet Guccilta ja Louis Vuittonilta.




Tomas osaa pukeutua myös rennosti ja itse tykkään tällaista hieman boheemimmasta lookista myöskin. Hatut sekä nahkatakit tekevät persoonallisen lisän muuten siistiin pukeutumiseen ja innostuin viime vuonna itsekin hatuista Tomasin myötä, vaikka muuten klassisesti pukeudunkin.



Olen itse kovin ihastunut miesten pukeutumisessa noihin henkseleihin, jotka tuovat klassiseen asuun sopivasti rentoutta. Tummansininen on muuten aivan mielettömän ihana väri näin keväällä, tuntuu, että mustan kauden jälkeen voisi itsekin kaivata sitä vaatekaappiin? Ajattelin tehdä vielä Booztin kevätvalikoimista tyylikollaasin, josta pääset poimimaan parhaat vinkit miehen kevätpukeutumiseen. Tuntuu, että esimerkiksi Tukholmassa näkyy katukuvassa paljon miehiä, jotka panostavat pukeutumiseen, mutta Suomessa ehkä vähemmän? Mielelläni näkisin tällaisia komistuksia täälläkin enemmän!


Itse yritän täällä parhaillaan toipua pienestä kevätflunssasta, jonka olen onnistunut kaikessa asunnonvaihtokiireessä nappaamaan. Olen niin tyytyväinen, kun sinkin syömisen ja ilmankostuttimen oston jälkeen olen onnistunut kiertämään kaikki pöpöt kaukaa viime syksyisen flunssakierteen jälkeen. Taidanpa taistella tätäkin vastaan nyt levolla ja kaurapuurolla.

Mukavaa sunnuntaita!
Share:

5 kommenttia

 1. Napakymppi tyyli. Ja toi boho hattumeininki hyvin bueno!
  Hyvinpukeutunut mies on ILO.
  Katselisin heitä mieluusti enemmänkin täällä pohjolan ankeassa harmaudessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! :) juuri näin, lisää tällaista katukuvaan :D

   Poista
 2. Tammikuisella Italian reissulla tuli ihasteltua täkäläisten pukeutumista ja aitoa tyyliä. Hiukan harmaantuneita hiuksia ei peitellä vaan ne tuodaan osaksi tyylikästä pukeutumista. Huivit, hatut ja olkalaukut. Näitä kaipaisi enemmän myös suomalaiseen katukuvaan. Arvostan mieheni halua panostaa pukeutumiseen ja kyseisellä reissulla oli kiva kierrellä rauhassa putiikkeja ja täydentää hänen vaatekaappiaan. Reissusta löytynyt rento olkalaukku on kulkenut paljon matkassa ja on huomattavasti rennompi vaihtoehto salkulle varsinkin silloin kuin ei ole kyse pukutyylistä. Mieheni kanssa tykkäämme käyttää Bossin vaatteita. Vaatteiden mallit istuu molempien vartaloon ja värimaailma mieluinen, kuten tummansinisen sävy..niin kaunis ja ajaton väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Italia ja sen katukuva! <3 Niin upeita asukokonaisuuksia että kelpaa vain siemailla katukahvilassa lattea ja ihailla. Hugo Boss on myöskin yksi minun suosikkini, sillä ne vaatteet ovat niin klassisia, ajattomia ja laadukkaita. Yksinkertaiset leikkaukset ja värit menevät vuodesta toiseen. Kiva kuulla, että sielläkin on mies innostun asusteista ja pukeutumisesta, hyvinpukeutunut mies on niin ihanaa katseltavaa ;)

   Poista
  2. Komea mies ja todella hyvä tyyli! Toivoisin kyllä enemmän pukeutumiseen panostusta suomalaisilta miehiltä ja etenkin huomion kiinnittämistä kenkien kuntoon! Onneksi nuorempi sukupolvi satsaa vaatetukseen ja asusteisiin huomattavasti edeltäjiään enemmän.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig