2017/03/17

Ajatuksia siivouspalvelun käytöstä

Pääsin kaupallisen yhteistyön merkeissä kokeilemaan Freskan siivouspalvelua. Täytyy kyllä sanoa, että palvelu tuli mitä oivallisempaan ajankohtaan, sillä tässä asunnon myyntiprosessin aloittamisessa tuntuu, että koti täytyy jatkuvasti olla ihan viimeisen päälle siisti. En ole aikaisemmin käyttänytkään siivoojaa, joten tämä todellakin tuo normaalielämään aikamoista helpotusta, vaikka ihan vain kahden aikuisen ja yhden pienen koiran arkea tässä pyöritetäänkin.


Siinä missä aikaisemmin siivouspalvelun käyttäminen on ollut hieman ehkä jopa elitististä, tuntuu että tämä näkemys on yhteiskunnassamme yhä enemmän muuttumassa. Freskan tarkoituksena onkin helpottaa siivojaan löytämistä luotettavan verkoston avulla sekä mahdollistaa nettiajanvaraus verkossa. Palvelu myös mahdollistaa saman siivoajan käyttämisen aina uudestaan, jolloin yhteen siivoojaan ihastuessasi voit valita hänet joka kerralle.Useimmathan tykkäävät ottaa siivojaan viikonloppua ennen, mutta me päätimme käynnistää viikkomme maanantaiaamun siivouksella, johon kuului yleissiivouksen lisäksi lakanoiden silitys.* Olipa aika ihanaa luksusta tulla siistiin kotiin ja pujahtaa silitettyihin lakanoihin. Neljän tunnin siivouksemme kattoi koko asunnon ja tuntui todella kivalta viettää se aika kahvilassa blogia rauhassa tehden.Kuten olemme viimeaikoina muun muassa Lauran kanssa jutelleet, kaikenlaiset arjen helpottajat ovat tulleet yhä tärkeämmäksi kiireen keskellä. Olen kyllä muutenkin huomannut, että käytän rahani tavaran sijaan nykyään mieluummin palveluihin hieronnan, taksilla ajamisen ja kauneushoitojen muodossa. Tuntuu, että ne lisäävät hyvinvointia uuden tavarahankinnan sijaan huomattavasti enemmän!Freskan tyytyväisenä asiakkaana pääsin onneksi tarjoamaan teille lukijoillekin siivouspalvelua pienellä alennuksella. Koodilla 20inspired  saat 20€ alennuksen kertasiivouksen tilauksesta ja koodilla 50love lupaa puolestaan 50% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta säänöllisen siivouksen tilaajalle. Molemmat koodit ovat voimassa 2.7.17 asti ja kun muistaa hyödyntää siivouksen kotitalousvähennyksen, siivoukselle jää hintaa ainoastaan 17e/h -aika kohtuullista mielestäni!

Ensi kerralla voisinkin miettiä siivouksen yhteydessä saunanpesua ja eipä noille kevätauringon paljastamille ikkunoillekaan pieni freesaus huonoa tekisi...

*Siivouspalvelu saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Share:

9 kommenttia

 1. Fiksuja ajatuksia ja miten ihana ajatus saada valmiiksi siivottu koti:) näin suuren perheen äitinä sitä osaisi arvostaa aivan erityisesti:) ja juuri tuo että elämyksiin ja palveluihib satsaaminen lisää hyvinvointia yleensö enemmän kuin tavaran ostaminen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon todellakin näin, että perheellisenä tällaista arvostaisi vielä enemmän! :) Varmasti vielä, jos on useampi lapsi, niin miten siinä enää siivoamiselle jääkään aikaa?

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin ajatuksen siitä palveluiden käyttämisestä ja sen oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä, mutta ainakin meillä koti on niin keskeneräinen, että toistaiseksi käytän sen rahan mieluummin materiaan. Äitienpäivälahjaksi voisin kyllä kelpuuttaa siivouksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikelle on kyllä paikkansa ja aikansa. Kun omaa kotia rakentaa, niin toki materiaan tulee panostettua ensimmäisenä ja sitten, kun on kaikki kutakuinkin paikoillaan niin myös palveluja on kiva ottaa helpottamaan elämää.

   Poista
 3. Siivottu koti on niin rauhoittavaa, se pelasti tämänkin viikonlopun jälkeen kun väsyneenä tuli kotiin! Me löydettiin vihdoinkin meille sopiva siivooja, jonka kanssa halusimme jatkaa :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sählään jotain ton tilin kanssa, kun en osaa kommentoida näihin blogeihin :P
   Koodi otettu talteen, kiitos! ;) Ja kiva kuulla ajatuksia palvelusta. Se on käynyt useampaan kertaan mielessä allekirjoittaneenkin tilanteessa (kun ei meinaa ehtiä edes ystäviään nähdä), kun taloyhtiössä on vielä kellari&piharemontti ja asukkaalla astma & pölyallergia, niin siivousta pitäisi pakostakin tehostaa.. Siispä, nähdään (vihdoinkin) vaikka sitten kahvilla tai lounaalla kun siivooja häärii kotona :)

   Poista
 5. On kyllä kiva, että saa saman siivoojan jos haluaa. Itse en ole vielä kokeillut siivouspalvelua. Kuulostaa mahtavalta kun pääsee pujahtamaan silitettyihin lakanoihin. https://www.gr-siivous.fi/siivouspalvelut

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig