2017/03/29

Puuteriroosaa ja uusi sisustusohjelma verkossa

Terveisiä sängynpohjalta kertakaikkisen kamalan kevätflunssan keskeltä. Kuten sunnuntaina uumoilinkin, oli flunssan merkkejä ilmassa ja nyt tauti iski oikein kunnolla. Onneksi pääsen viettämään kuitenkin flunssani uusien Balmuirin pellavalakanoiden* keskellä, joissa on todella kaunis vaaleanharmaa sävy. Mukaan petaukseen nappasin viime kesänä Zarrosta ostamani lampaankarvatyynyn, Adean puuteriroosan silkkityynyn sekä Lapuan kankureiden Maija-viltin.* Näiden keskellä kelpaakin sitten toipua ja kuluttaa nenäliinavarastot kerralla tyhjiksi.


Keväisin itseä aina viehättää tuo puuteriroosa ja se on näkynyt sisustuksessani jo vuosikausien ajan (mm. aikaisemmassa kodissa enemmänkin). Myös vaatepuolella hempeä sävy nostaa aina valon lisääntyessä päätään, muistatteko esimerkiksi tämän ihanan neuleen vuoden takaa Inwearin valikoimista? Tänä vuonna olin etuoikeutettu päästessäni käyttämään ensimmäisten joukossa myöskin yhtä Balmuirin ihastustani, eli Capri-huivia* uutuussävyssä silver pink.


Tämä kuva on napattu uudesta verkossa julkaistavasta sisustusohjelmasta Kotona ja kylässä, jonka toteutimme Lauran kanssa. Ensimmäisen osan tulemme julkaisemaan ensi sunnuntaina -pysykää siis kuulolla! Jatkoa on luvassa useamman videon verran, ensimmäisessä kolmen jakson sarjassa keskustelunaiheenamme on sisustus.

Kuka meinaa katsoa?

*Tuotteet saatu

Share:

8 kommenttia

 1. Minä katson ainakin! Mahtavaa, että kaksi lempparibloggaajaa samassa paketissa ☺. En malta odottaa mitä kivaa olette keksineet.
  Toivottavasti paranet pian!
  -Mary

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinne flunssa petiin. Minä toivon hartaasti, että meidän kevään sairastelukiintiöt tulivat täyteen tuossa alkuvuodesta.
  Todellakin katson. :D Olen somessakin jo valitellut sitä, miten muka maltan odottaa sunnuntaihin asti?

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig