2016/08/02

Klassiset alelöydöt

Booztin alennusmyynnit vetävät viimeisiään ja ajattelin koota kollaasin muotoon muutaman asukokonaisuuden. Itse suosin aleostoksissa klassisia ja ajattomia valintoja niin mallien kuin värienkin suhteen. Mango pikkumusta* (3) asustetaan By Malene Birger -meikkipussilla* (5) ja mustilla korkokengillä* (4). Mango aurinkolasit* (2) kaivetaan esille auringon näyttäytyessä ja illan tullen hartioita lämmittää By Malene Birger huivi* (1).
Mangon beige trenssi* (3) on klassinen valinta vuodesta toiseen. Sen alle puetaan vaikka toimistolle By Malene Birgerin kynähame* (4) sekä Part Two:n pitsipaita* (2). Geoxin ballerinoissa (5) on jalalle ergonominen istuvuus. By Malene Birger-viikonloppulaukku* (1) on pyörinyt omalla hankintalistalla jo jonkin aikaa, joten alennuksesta sellainen olisi mielekästä kotiuttaa!
Vaaleanpunainen vekkihame* (3) löytyykin itseltä jo kaapista ja sen voisi asustaa hellepäivään ilmavalla Mangon peplum* (2) -topilla sekä Ralph Laurenin sandaaleilla* (4). Beige laukku (1) puuttuu ainakin omasta vaatevalikoimasta, joten alennusmyynneistä näitä kannattaa bongailla.

Toivotaan, että elokuusta tulee vielä helteinen ja pääsemme nauttimaan kesävaatteista ennen syksyn pörröneuleita ja ylipolvensaappaita!

*Postaus sisältää alelinkkejä

Share:

2 kommenttia

  1. Kivoja asukokonaisuuksia,
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä! Olin jo ehtinyt noita alessa olevia mustia korkkareita katsella kun julkaisit postauksen. Sen jälkeen pitikin sitten nopeasti käydä ne ostamassa ettei oma koko ehdi loppua. Taisinkin saada viimeiset 37-kokoiset :) Vielä takki pitäisi löytää.

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig