2016/08/27

Uusi rakkaus


Siinä se on, uusi rakkaus. 

Toiset rakastuvat vuodesta toiseen erilaisiin laukkuihin tai kenkiin, omia heikkouksia ovat kauniit valaisimet sekä tuolit. Itsellä ei tuolien suhteen ole kuitenkaan mitään keräilyhammasta, vaan olen aina aika ajoin luopunut joistakin tuoleista saadakseni uuden ihastuksen tilalle. Blogin puolella ovat vilahtaneet niin Panton-tuoliGhost-tuoliCarl Hansenin Y-tuoliTolix-tuoli sekä myöskin Fritz Hansenin PK22-tuolit


Kuten aikaisemmin ilmoitinkin, suunnittelin ruokapöydän pitkään palvelleiden Vitra-tuolien uusimista Carl Hansenin Wishbone tuoleihin, mutta päädyinkin loppujenlopuksi mustaan hevoseen, eli Formen kautta tilattuun Ton -tuoliin rottinki-istuimella ja käsinojilla. Ratkaisua puolsi hinnan lisäksi se, että tamminen tuoli ei olisi erottunut niin hyvin tammilattiasta ja musta tuoli tuo kaivattua särmää muuten vaaleaan tilaan. Ton tuoli on kaunis klassikko, jonka ajaton muotoilu on ihastuttanut jo vuosikymmenten ajan. Nyt pohdittavaksi jääkin, että tuleeko loput ruokapöydän tuolit olemaan samaa vai lisäänkö joukkoon kaksi samanlaista valkoista?Sitten tähän loppuun oli tarkoitus vinkata bloggaajakirppiksestä, mutta harmikseni oma osallistuminen jääkin väliin lomalla alkaneen flunssan pitkittymisestä. Käykää kuitenkin huomenna Hietalahden kirpputorilla katsomassa, mitä ihanaa Char & The CitylläAdalmina's secretillä ja  Teljänneidolla on myynnissä, sieltä saattaa löytyä aikamoisia aarteita! Ajattelin kuitenkin nyt sitten laittaa tavaroita myyntiin Huutonettiin, joten niitä tulossa sinne lähipäivinä!

Share:

4 kommenttia

 1. Ihana tuoli! <3 Jaan ihastuksen kauniisiin tuoleihin ja valaisimiin. Tämä samainen tuoli myös omalla listalla.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuoli, ja sopii teille tosi hyvin.

  Ehdotan postausideaksi juttuja keittöstä ja myös ehkä kylpyhuoneesta? Teidän, että et ole materiaaleja itse valinnut ja siksi kiinnostaa eityišesti, miten sisustustussuunnittelija muokkaa tilasta hyvällä maullaan ja ihanilla tavaroilla kauniin. Miltä kuulostaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos myös paljon postausideasta! Keittiöstä on tulossa tarkemmin juttua, sillä olen toteuttamassa sille pienen faceliftin ja siitä tulee piakkoin tänne blogiinkin! :) Kylpyhuonetta taisin esitelläkin jo noin vuosi sitten, mutta uskoisin että sen osalta voisin myöskin toteuttaa jonkin postauksen!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig