2016/08/21

All good everything


Täällä sitä taas ollaan, toivottavasti sielläkin? Loma alkaa pikkuhiljaa olla takanapäin ja askel on himpun verran kevyempi -tosin, toivun parhaillaan aikamoisesti flunssasta, jonka varmaan nappasin (usean muun tapaan) viikon takaisilta Flow-festareilta. Nykyään onneksi osaan kuitenkin suhtautua sängynpohjalla makoiluun siten, että se on joskus tarvittava pysähtymishetki miettiä omaa elämää hieman syvemminkin, sen hetkisten voimien mukaan tietysti. Tällä kertaa flunssalukemiseksi löytyi Tommy Helstenin Elämän paradoksit, josta otteita ja ajatuksia laitoin teille lukijoille Snapchatin kautta enemmänkin (InspiredbyloveS).


Kesälomallani sain kutsun Flow-festereille, mutta ensimmäinen ajatus, joka heräsi oli, että olenko tarpeeksi cool näille festareille. Kysyin mieheltä, voiko sinne mennä kynähameessa ja korkkareissa, jotka olivat enemmän omaa tyyliä kuin boheemi katulook. Ennen festareita tuli haettua pyöreät aurinkolasit sekä hiuskoriste, jotka päässä koin näyttäväni 70-luvun hipiltä. Yes, I am all set to be one of the cool kids.


Pyöreät lasit löysivät tiensä loppujen lopuksi miehen päähän ja rehellisesti sanottuna festarit tuli vietettyä lähinnä samppanjalasi kädessä kuulumisia vaihdellen trip-hop bändien sijaan. Kuitenkin ilta oli oikeinkin onnistunut ja vauhdikas, vaikka musiikkitarjonta ei oikein itseeni iskenytkään!Festarilookin muodosti Bubbleroomin Dasha-tunika sekä ylipolvensaappaat (vastaavat), joskin saappaiden yhdistäminen kesähepeneisiin toi aavistuksen epävarmuuden tunteen oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumisesta. Ilmojen puolesta tämä kyllä oli kuitenkin hyvinkin onnistunut valinta, sillä lämpötila lähenteli varmasti vain muutamaa astetta päivän taittuessa illaksi.


Flow oli festivaalialueena mielestäni todella kaunis, kun illan hämärtyessä useat valot syttyivät ja loistivat kilpaa laskevan auringon kanssa. Myös ruoka oli mainitsemisen arvoista, sillä kojuista pääsimme maistamaan nyt niin ajankohtaista nyhtökauraa. Nahkatakin lisäksi tunnelmaa lämmitti kuohuhuoma ja myös maaiman komein mies, joten asiat taisi olla aika kohdallaan, all good everything.

// Summer bites from Flow festival.
Share:

2 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig