2016/08/08

Lomalla viimeinkin


Tuntuu, että kesä on mennyt yhdessä sujauksessa, sillä rehellisesti sanottunu olen ehtinyt tekemään lähinnä töitä. Kun työ ja vapaa-ajan intohimo sekoittuvat keskenään, on joskus vaikeaa vetää rajaa näiden kahden välillle. Pitkään ajattelin, että hyvin tässä jaksetaan ja kohta on loma, mutta toissapäivänä jäädessäni lomalle purskahdin itkemään kukkakaupassa, koska myyjä antoi minulle takahuoneesta paremman hortensian mitä itse valitsin. 


Siinä kohtaa taas ymmärsin, miten olen aivan liian vähän muistanut kuunnella kehoani ja mieltäni, jotka monessa kohtaa ovat huutaneet lepoa. Valitettavasti voin myös sanoa, että lähipiirissä oma stressikiukkuinen olemukseni on varmasti huomattu, sillä en ole kovin hyvä sitä peittelemään. Ja jos en ole kiukkuillut, olen vain ollut hirveän välinpitämätön lähelläni olevien ihmisten suhteen. Nämä ovat toki kuormituksen keskellä inhimillisiä piirteitä, joskin sellaisia, joita on itsessä välillä vaikea hyväksyä.


Ajattelin siis nyt pitää pariviikkoisen lomani mittaisen blogitauon. Toivottavasti lepo tekee hyvää ja antaa ehkä positiivista etäisyyttä asioihin. Välilä mietin, onko tällaiset tekstit blogiini sopivia ollenkaan, kun tässä mennään kuitenkin tyynyjen pöyhintää ja kuohuviiniä syvemmälle. Olen kuitenkin kokonainen ihminen omine epätäydellisyyksineen ja haluan, että se kokonainen ihminen näkyy myös täällä blogissa. Kaiken tämän takana on kuitenkin tahto tehdä ja hoitaa asiat hyvin, vaikka joskus voisikin vaan lakata vaatimasta itseltään liikoja ja todeta, että riittävän hyvä riittää.


Peace and love. Muistakaa pitää huolta läheisistä, ja ennen kaikkea itsestänne.

Share:

18 kommenttia

 1. Pieni loma tekee varmaan hyvää. Itellä vähän sama homma, kun on saanut kivoja projekteja, niin paahtaa sata lasissa niitten kanssa ja takki on sitten ihan tyhjä. Täällä kans on ollut kotona kiukun puuskia perheelle tai lähinnä isännälle. Onneksi viikonloppuna lähdemme pitemmälle lomalle, niin saa ladata akkuja taas kunnolla talven varalle. Pieni blogi taukokin tekee hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohtaa kai täytyy sitten sanoa, että onneksi on joku jolle kiukutella ;) Loma kuulostaa oikein hyvältä, me pääsemme tekemään vain päivä/yhden yön pyrähdyksiä tässä lomalla miehen jalkapallotreenien vuoksi, mutta ehkä sitten talvella tiedossa pidempi loma! Kivaa lomaa teille! <3

   Poista
 2. Ihanaa lomaa!

  Pakko kysyä, että kenen on tuo ihana lamppu messukohteesi ruokapöydän päällä?

  VastaaPoista
 3. Amen! Ihanaa lomaa sinne ja nauti tosiaan! Tauko tekee hyvää itse kullekin ja jos et itse pidä huolta itsestäs niin ei kukaan muukaan!

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin ja sitten ei pidetä huolta enää muistakaan jos ei itsestä :) kiitos! <3

   Poista
 4. Viisaita ajatuksia ja inhimillisiä tunteita. Oikein rentouttavaa lomaa sinulle! 💛

  VastaaPoista
 5. Viisaita ajatuksia ja inhimillisiä tunteita. Oikein rentouttavaa lomaa sinulle! 💛

  VastaaPoista
 6. <3 Oikein rentouttavaa lomaa! Samoja fiiliksiä minullakin on välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa meillä, joilla monta rautaa tulessa, olla aika inhimillisiä. <3

   Poista
 7. Nautiskele ja tee mikä tuntuu hyvältä. Väitän että suurin osa ihmisistä alkaa väsyneenä olla kiukkuisia. Ne jotka muuta väittää tai esittää, ovat taas ärsyttäviä muulla tapaa. :p Hienosti olet jaksanut!

  VastaaPoista
 8. Keho on ihmeellinen, kun se antaa merkkejä ylikuormituksesta ennen kuin sitä itse edes tajuaa. Olet todellakin ansainnut voimaannuttavan ja lepoa tuovan lomasi! ❤️ Ja minä ainakin tykkään lukea blogeja, joissa on mukana arkirealismia - sitä elämä on.

  Nauti lomastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne merkit kyllä näin, niille vain ei ollut tilaa! Kiitos, näin tehdään! <3

   Poista
 9. Kyllä loma on aina silloin tällöin paikallaan ;) toivottavasti oli hyvä loma :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig