2016/07/31

Kotona


Heinäkuun loppupuoli on omaltani osaltani ollut kovin työntäyteinen ja se on täällä blogissa näkynyt valitettavasti verkkaisena postaustahtina. Blogipostauksia taaksepäin katsoessani heinäkuu on mennyt oikeastaan kaiken muun, paitsi sisustamisen parissa! Tuntui, että asuntomessukohteen valmistumisen jälkeen halusi keskittää energiat vaihteeksi muihun rientoihin ja nauttia kesästä -syksy kun tuo esille kuitenkin jokavuotisen pesänrakennusvietin ja höstmysailun. Viimepäivät ovat kuitenkin tehneet asiaan muutoksen, sillä piipahdimme valaistusratkaisuja tarjoavan Winledin* vieraana Seinäjoella Solar Sound festareilla sekä asuntomessuilla, mutta näistä molemmista tapahtumista ajattelin kirjoittaa sitten ihan omassa postauksessaan.

Parvekkeeni on kuitenkin kesän aikana saanut uuden pöydän ja tämä upea Calligarisin Cocktail-pöytänähtiin myöskin messukohteeni terassilla. Pöytä istuu mielestäni todella kivasti Toy-tuolien kanssa, jotka ovat kulkeneet mukanani viimeiset 8 vuotta! Se on jännä juttu, miten ajattomaan muotoiluun ei vain helposti kyllästy. Keep it simple!

Kotona on tapahtunut heinäkuun aikana muitakin sisustusjuttuja, joiden toteutumista joutuu vielä hetken odottelemaan. Hay:n Tray -pöytien tilalle on saapumassa uusi sohvapöytä, olohuoneen seinä tulee saamaan hieman vaaleamman ja kylmemmän sävyn ja ruokapöydän tuolit ovat löytäneet uuden kodin. Näiden tilalle suunnittelin alunperin Y-tuoleja, mutta nyt olenkin päätynyt toisiin tuoleihin. Odotan kovasti uusia tuoleja jo saapuvaksi ja jännä nähdä, millaisia fiiliksiä ne herättävät! Vitran Eames Dsr-tuolit ovat kuitenkin palvelleet jo lähes 10 vuoden ajan ja olen aina tykännyt niiden yksinkertaisuudesta, helppohoitoisuudesta sekä mahdollisuudesta yhdistää monentyylisten pöytien kanssa.Syksyä kohden halusin tuoda jotain pehmeää sohvalle, ja bongastin tuon upean lampaankarvatyynynpäällisen Zarrosta! Liike olikin teille snapchatin puolella seuranneille ilmeisemmin tuntematon, joten voisin esitellä sen paremminkin erillisessä postauksessa. Toivottavasti teillä on ollut ihana heinäkuu ja olette ehtineen nauttia kauniista kesäpäivistä. Elokuu tuo tullessaan tänne blogin puolelle ainakin yhden kivan arvonnan sekä paljon sisustusaiheisia postauksia. Ensi viikko olisi vielä töiden parissa ja sitten vihdoin itsekin pääsen viettämään ansaittua kesälomaa! 
Can't wait!

*Sponsoroitu
Share:

4 kommenttia

 1. Kiitos pöytävinkistä. Taidan ostaa meidän parvekkeelle tuollaisen :) miten muuten olet toteuttanut tuon parvekkeen lasituksen näkösuojan, onko jotain teippiä tms.?

  Mai

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiva jos vinkistä oli apua! :) Parvekkeen lasisuoja oli tuossa jo tähän asuntoon muuttaessa, joten en valitettavasti osaa vastata!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Onko nuo sohvapöydän kukat aitoja vai tekokukkia? Aivan upeat! Mistä olet löytänyt? :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig