2016/07/19

Uusi matto olohuoneessaSain tästä matosta kyselyjä jonkin verran blogini muiden kanavien kautta, joten ajattelin vinkata siitä täällä blogissakin. Vaikka itseltäni löytyy aito Beni Ouarain -matto jo, halusin olohuoneeseen kesän ajaksi jotain todella helppohoitoista. Jokainen koiran kanssa elävä tietää, että minkälainen ralli matoilla on lenkin jälkeen ja ajattelin jo varautua Maijan tulevaan kesäuimakauteen hankkimalla kurratassut kestävän yksilön.

Olohuoneeseeni valikoitunut Ellos -tanger* matto taitaakin olla jo nousemassa seuraavaksi blogimatoksi, sillä ainakin Homevialauran sekä Char & the Cityn makuhermoihin se on myös iskenyt. En usko, että tämä matto tulee olemaan mikään "perintömatto" vaan ihan rehellisesti käyttöä ajatellen hankittu keinokuitukaistale -koiran kanssa eläessä kun todella saa varautua aina yllätyksiin.

Koodilla 345403 saa muuten -30% alennusta Elloksen ostoskorin kalleimmasta ostosta vuoden loppuun asti, joten jos halajat helppohoitoista, marokkolaishenkisiä vaikutteita saanutta mattoa niin suosittelen lämpimästi!

*postaus sisältää mainoslinkin
Share:

14 kommenttia

 1. Kiitos koodista! Olin juuri tekemässä tilausta Ellokselle.... kerrankin kävi tuuri! :)
  t. Sari

  VastaaPoista
 2. On se upea - niinkuin tuo kuvakin! <3 Klikkaan itseni heti Elloksen sivuille. Meillä on muuten kodissa pieni muutosprojekti menossa, ja blogisi on ollut suurena apuna uusien sisustuilmeiden luomisessa. Kiitos!!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ihastuttu tähän mattoon, kerrassaan täydellinen ja edullinen yksilö myös lapsiperheeseen :)

  VastaaPoista
 4. Täällä on kateltu ihan samaa mattoa :) Onko tuo valkoinen puhtaan valkoinen vai sellainen luonnonvaaleaan taittava? Vitivalkoisessa olkkarissamme noilla sävyillä kun on (omassa päässä ainakin...) suuri merkitys!

  VastaaPoista
 5. Kaunis matto, sopii hyvin teille.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 6. Kaunis matto! Aivan minunkin tyylinen:) Käyhän kurkkaamassa uutta sisustusblogiani pellavaajapastellia.fi :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis matto! Aivan minunkin tyylinen:) Käyhän kurkkaamassa uutta sisustusblogiani pellavaajapastellia.fi :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig