2016/07/13

Haaveissa vainko oot mun


Olen tässä nyt jo jonkin tovin pyöritellyt ajatusta ruokatilan tuolien vaihtamisesta. Ruokapöydän ympärillä on nyt viimeisen lähen kymmenen vuoden ajan ollut Vitran Eames dsr-tuolit, joista ei ole kuin pelkästään hyvää sanottavaa! Kaunis, käytännöllinen ja design -klassikko -voiko tuolilta enempää edes vaatia?

Olen kuitekin alkanut kaipaamaan valkoisen pöydän ympärille joitain pehmeämpää tuolivaihtoehtoa valko-kromisen tuolin sijaan. Yksi vaihtoehto olisi tuo saippuakäsitelty tamminen Wishbone -tuoli, jota löytyykin jo yksi kappale taloudesta. Hankitaa estää ainoastaan suolainen hintalappu, ja nyt täytyy todella miettiä raaskinko laittaa kahteen lisätuoliin nelinumeroisen summan. Toinen vaihtoehto tuoleille on myös Thonet-tuoli käsinojilla -tai ilman, joihin ihastuin palavasti kun näin tämän kuvan Pinterestissä.

Mitä raati mahtaa sanoa?

Share:

4 kommenttia

 1. Wishbonen tuoli on kyllä kaunis ja tuo sopivasti sitä lämpöä ja kodikkutta. Täällä kans omistetaan vain yksi tuoli, jonka olen ostanut ruokailutilan pöydän päähän.Yhdessä välissä olin jo Kaanin tuolit vaihtamassa näihin Vitran dsr-tuoleihin, mutta nykyään joka toisella bloggarilla näkee niitä. No, niinhän se menee että joku nousee suosikiksi ja nyt näkee paljon myös näitä Wishbonen tuoleja. Onhan ne kalliita. Hommaa vain aluksi yksi tuoli kaveriksi ja katot sitten tarttetko lisää? Jos oot myymässä vitran dsr tuolit, niin vinkaa..eihän sitä tiedä jos mieli muuttuu :) Mulla on jo yksi ja se on just sitä vanhempaa matalempaa mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Y-tuolia en kyllä ole monella bloggaajalla vielä nähnyt, mutta päädyin nyt sitten Thonet tuoleihin kuitenkin :) jännä nähdä miltä ne näyttää!

   Poista
 2. Täällä Rivieran raati hoi! :D Sinulla on niin mielettömän hyvä maku, että sinun valintasi ei vaan voi mennä pieleen. Meidän valintahan on valkoiset Eamsin DSR tuolit, mutta nuo puiset tuovat kotiin ehkä enemmän skandinaviaa ja romantiikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica! Itse kaipaan nyt juuri sellaista pehmeyttä sisutukseen ja vaikka dsr-tuolit on kauniit klassikot niin 10 vuotta samoja tuoleja alkaa olla jo riittävästi. Y-tuolit on myös klassiset ja niistä tulisi sitä elämänmakuisuutta kotiin, jota juuri nyt kaipaisin!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig