2014/10/12

Viskin hieno työpöytä
Työpöytä on siinä nyt lasilevyä vaille valmis ja tavaratkin viskit olen jo ehtinyt siihen kantaa. Työtuolina toimii Eames, siihen asti kun teen jonkun helmen Wieniläistuolilöydön kirpputorilta tai joku haluaa lahjoittaa mulle Y-tuolin. Voin luvata, että en kieltäydy, toisin kun viskistä! ;)

Mukavaa tulevaa viikkoa!

// My new office desk is almost ready!

Share:

15 kommenttia

 1. On kyllä Viskin hieno pöytä! Mulla oli samainen idea, mutta tähän kotiin se ei mahtunut, joten laitoin oven varastoon odottelemaan uusia päiviä ja ostin ikeasta väliaikaisen tason :)
  Tuo on kyllä super hieno ja wieniläinen sopis sen kans kuin nakutettu. Mulla on menossa yllättäen aikas iso wieniläisrakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Itsekin ajattelin, että tämä pöytä on helppo laittaa varastoon odottelemaan, jos joskus tulee tilanahtautta! :) Kiitos! Wieniläiset on kyllä ihania!

   Poista
 2. Viski, miten hieno pöytä. Sopii teille ihan viskin hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana erillainen pöytä <3
  Mukavaa viikkoa kaima.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :D Nähdäänkö blogigaalassa ja otetaan muutama viski?

   Poista
 5. On kyllä upea pöytä! Viskit sentään, kun ei itsellä ole tilaa toteuttaa tuollaista! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun pitää ottaa muutama viski ja miettiä sitten, mihin se mahtuis! :D

   Poista
 6. Tuuhan meille joku ilta viskille Lauttasaareen!! <3 T&I

  VastaaPoista
 7. Hei – Olen hyvin satunnainen blogisi vieras ja viela satunnaisempi kommentoija (noin yleensakin !) Nyt kuitenkin halusin sanoa etta poytasi on hieno, kiva nahda muilla samantapaisia ratkaisuja ja silti huomata eroavaisuuksia (kuinka monella tapaa voi ovesta tehda poydan?) – tuo pieni yksityiskohta, maalamaton ulkoreuna on oikeestaan tosi kiva! Kysymyksena kuitenkin onko poytalamppu (yksin) valaisuna riittava vai vain naon vuoksi siina? Kysyn siksi etta itse mietin valaistusratkaisuja tyopoydalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olipa tähän unohtunut vastata, mutta kiva kun kommentoit! Pahoittelut :) Kiitos kehuista, itsekin tykkään pöydästä! Pöytälamppu on tunnelmavalona, tosin nyt vaihdoin AJ:n pöydälle, joten tulee vähän tehokkaampaa valoa. Lisäksi mulla on siinä kirkasvalo aina lisäksi aamulla, yleensä teen vaan läppärillä hommia siinä tai meikkailen, niin nuo valot riittävät. Ja vähän tulee onneksi päivällä luonnonvaloakin. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig