2014/10/15

Kyllä te tiedätte

 
Pinterest

Tänään päivälleen kolme kuukautta. 

Pitkään en tiennyt miten asiasta blogissa kerron, mutta esitän sen nyt näin Pinterestistä linkattujen mietelauseiden välityksellä.

Olo on kevyt ja elämä tasapainossa. Tästä on hyvä jatkaa.

Kyllä te tiedätte. <3

// In the end only three things matter: how much you loved, how gently you lived, and how gracefully you let go of things not meant for you. -Buddha.
Share:

24 kommenttia

 1. Käyn läpi samaa. Muuta en voi sanoa että koita jaksaa. Aika kuulemma auttaa. Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Selasin läpi samoja mietteitä Pinterestissä viime keväänä. Tarraa kiinni ystäviin ja ole tarvittaessa raskasta seuraa ilman huonoa omatuntoa - ne on niin hyviä ja rakkaita tyyppejä, että jaksavat kuunnella tuntemuksiasi vilpittömästi. Ajatuksia on tärkeää puida ja sanoa ääneen.

  Jos olisin tuolloin nähnyt oman tämänhetkisen tilanteeni, vain muutamien kuukausien päähän, en mitenkään olisi uskonut. Se on lohdullista. Elämä kantaa kyllä ja ihania asioita tapahtuu, kun ei anna mielen katkeroitua. Halaus sinne. <3

  VastaaPoista
 3. Tärkeintä on se, ettei tingi itsestään ja unelmistaan. Opin sen itsekin pari vuotta sitten. Nauti syksystä ja omasta ajasta :)

  VastaaPoista
 4. Suuren suuret tsemppihalaukset <3

  VastaaPoista
 5. Muutokset ihmissuhteissa ovat aina raskaita, mutta elämä vie eteenpäin ja kohti uusia ihmisiä ja kohtaamisia, uusia tilaisuuksia... Elämä voittaa aina! Tsemppiä,

  Saila

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig